Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkor házasodnak össze a legtöbben, mikor már babát vár a menyasszony?
Nem tartom elítélendő dolognak, de olyan, mintha egyre több kérdés lenne ilyen témában, ezért feltűnt.
Miért nem házasodnak össze a boldog párok előbb?
Vagy miért csak akkor gondolják úgy, hogy ez fontos, mikor a terhességi teszt pozitív?
Vagy ha azelőtt nem gondolták fontosnak, akkor utána nem félnek, hogy a bolodgító igenből később pont ebből a hirtelen döntésből boldogtalanító házasság/válás lesz?
Akik pedig úgy érzik ez volt életük legjobb döntése, nem gondolt arra, könnyebb lett volna, ha megvárják a babát, míg egy esküvős hercehurca lezajlik?
És egy félve feltett kérdés: Hány olyan anyuka van, aki "csak" azért esett teherbe, h a párja elvegye? (még akkor is ha egyik fél sem bánta meg...)-> gondoltam ez egy anonym oldal, így mindenki bátran válaszolhat...
Leendő anyukák, apukák,(szintén leendő, vagy már az) férjek és feleségek, nagyon kíváncsi vagyok....
Két olyan pár is van a baráti körömben, akik akkor házasodtak, amikor már két gyerekük volt. Mindketten azzal indokolták az esküvőt, hogy nem akarják, hogy a gyereknek az iskolában magyarázkodni kelljen, legyen papíron is tisztességes családjuk, nekik mindegy lett volna, így is úgy is együtt akarják leélni az életüket. Mondjuk mindkét esetben utcairuhás esküvő volt mindössze két tanúval az anyakönyvi hivatalban, semmi pucc.
Manapság egyébként nem hiszem, hogy lenne olyan, aki babával próbálja megfogni a párját. A mai férfiak sajnos sokszor még többéves gyereknevelés után is képesek felszívódni a ködben, pusztán egy jövendő bébi miatt nem cövekelnek le senki mellett, ha amúgy nem szeretik a nőt.
Szia!
Hát én pl ismerek egy ilyet aki azért esett teherbe, hogy elvegyék. A férjem volt felesége annak idején ezt csinálta... Hozzáteszem, én is terhes voltam már az esküvőn, de nem tudtam róla. Kb 2 hetes terhes voltam. :) Nászút után derült ki, hogy jön a baba.:)
na azt megértem, ha valaki nem tudott róla...
de mi van azokkal, akik 3 éve eljegyezték egymást...
Miért vártak 3 évet?
Mi tavaly nyárra terveztük az esküvőt, tavalyelőtt májusban volt az eljegyzésünk. Az orvosok akkori jóslata szerint nem, vagy csak nehezen lehetett volna gyerekünk. Aztán jött a pozitív teszt, és előre hoztuk az esküvőt, mert nyáron már jött volna a baba, viszont azt szerettük volna mind a ketten, hogy családba szülessen a babánk.
Így tulajdonképpen a boldogító igen kimondása már pocakosan történt, de mindenképpen megtörtént volna. :-)
Így egy picit szerényebb kivitelben házasodtunk, de cserébe van egy gyönyörű kislányunk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!