Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért akkor házasodnak össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkor házasodnak össze a legtöbben, mikor már babát vár a menyasszony?

Figyelt kérdés

Nem tartom elítélendő dolognak, de olyan, mintha egyre több kérdés lenne ilyen témában, ezért feltűnt.

Miért nem házasodnak össze a boldog párok előbb?

Vagy miért csak akkor gondolják úgy, hogy ez fontos, mikor a terhességi teszt pozitív?

Vagy ha azelőtt nem gondolták fontosnak, akkor utána nem félnek, hogy a bolodgító igenből később pont ebből a hirtelen döntésből boldogtalanító házasság/válás lesz?

Akik pedig úgy érzik ez volt életük legjobb döntése, nem gondolt arra, könnyebb lett volna, ha megvárják a babát, míg egy esküvős hercehurca lezajlik?

És egy félve feltett kérdés: Hány olyan anyuka van, aki "csak" azért esett teherbe, h a párja elvegye? (még akkor is ha egyik fél sem bánta meg...)-> gondoltam ez egy anonym oldal, így mindenki bátran válaszolhat...

Leendő anyukák, apukák,(szintén leendő, vagy már az) férjek és feleségek, nagyon kíváncsi vagyok....

2009. jan. 27. 19:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
16%

00:30-as miert megy hozzad az exed felesege? Ne legyen mar ekkor keverogep, es rosszindulatu, irigy is vagy, teljesen ez jon le a szovegedbol!

Miert menne hozzad a par db bebi etelert az exed felesege? Legyen mit pletykalnod, es keverned????

Edd meg te a bebi etelt, rossz kifogas ez nagyon csak mert talalkozni akarsz vele.

Szerintem szallj magadba, hagyd az exedet es a csaladjat is beken, semmi kozod hozzajuk!

Te csak huzod az exed agyat, nem szep toled!

2009. jan. 28. 01:25
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Attól még lehet, hogy hosszú párkapcsolat lesz. Az én férjem 10 évig maradt a volt feleségével, csak a gyerek miatt... És amúgy az a nő, az eküvőjük után bejelentette, hogy még mindig a volt pasiját szereti, csak azért csináltatta a gyereket és vetette el magát, hogy megmutassa a volt pasijának, hogy nélküle is lehet családja... De ahogy terhes lett az se mindennapi sztori. :)
2009. jan. 28. 05:35
 23/30 A kérdező kommentje:

Szerintem ez szörnyű...

Miért folyamodik egy nő, hogy utolsó esélyként így tartsa maga mellett a párját?

Más módszerek is vannak és sokkal jobbak egy kapcsolat megmentésére...

Akik meg véletlenül lettek terhesek, sok boldogságot!!! :)

2009. jan. 28. 17:07
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk a pap mesélte a sztorit, amikor esküvő előtti oktatásra vagy mire:) kellett hozzá járnunk...Volt egy pár, és a csaj anyja szólt neki, hogy templomi esküvő lesz, és, hogy mikor szeretnék. Le is beszélték, majd kis idő múlva jött vissza az anyuka, hogy lemondja az időpontot, mert nem lesz esküvő. A pap megkérdezte, hogy miért, mi az oka? Hát...elment a baba...

és a sztorihoz még azt is hozzátette, hogy szerinte akik terhesen házasodnak, ott nem igaz, hogy szabad akaratukból jöttek, mivel ok van rá, és nem az az ok, hogy csak mert szeretik egymást,és együtt képzelik el az életüket!

2009. jan. 31. 18:05
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó hsz! Tökéletesen egyetértek veled! (én voltam az, aki a hosszú üzit írta)
2009. febr. 1. 10:33
 26/30 anonim válasza:
100%
Én ismerek egy nőt, aki 3 hónap ismertség után lett terhes, és már elmúlt 12 hetes terhes,akkor jelentette be a barátjának hogy terhes és már nem lehet elvetetni a babát. A pasi elég pénzes, erre hajtott a csaj. 8 hónapos terhesen összeházasodtak, megszületett a baba, de mire két éves lett el is váltak. A nő jól meghúzkodta a férfit, lett lakása, kocsija, több gyerektartást kap mint másnak a havi fizetése. Nem szerették egymást, a gyereket használta fel vagyonszerzésre a nő. Hát ez olyan undorító, szegény kisfiú itta meg az anyja hülyeségének a levét.
2009. febr. 4. 13:49
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Én csak most fogok hozzámenni a gyerekem apjához.Csatlakozom azokhoz, akik azt mondják ma már egy férfit nem lehet a gyerekdumával megfogni, egyrészt átlátszó, másrészt tojnak rá.Fizetik a tartásdíjat és kész.

Hallottam olyan sztorit, ahol a pasi előre kikötötte, hogy nem akar gyereket.A lány beleegyezett, majd öt év után terhes lett.A pasi pedig szakított vele, mert megszegte a megállapodás.Fizeti a gyerektartást, látogatja a gyereket, de a csajhoz semmi köze többé.Ilyen is van.

2009. febr. 6. 16:57
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor volt egy veszítésem amikor már ki volt tüzve az esküvö napja amugy azelött mar 3,5 éve eggyütt voltunk és esküvö elött 1 évet eggyütt laktunk csak 10 hetesen veszítettük el a babát de mindkettönket megviselt.De az esküvöt jóval a baba elött döntöttük el.Most egy gyönyörü kislányunk van és 30 hetes terhes vagyok (kisfiú).Amúgy 3 és fél éve házasodtunk össze.
2009. febr. 13. 21:51
 29/30 anonim ***** válasza:
91%
Ő dolguk. Ma meg már kb semmit nem jelent a házasság.
2010. jún. 12. 05:57
 30/30 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan nem is maguk miatt házasodnak, hanem a rosszindulatu, álprűd emberek miatt, akik akár fattynak is nevezik azt a gyereket aki nem házasságba született. Bár ez elég gáz hozzáállás, ha igaz, másoknak megfelelni, főleg rosszindulatúaknak.
2010. jún. 12. 05:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!