Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért akkor házasodnak össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkor házasodnak össze a legtöbben, mikor már babát vár a menyasszony?

Figyelt kérdés

Nem tartom elítélendő dolognak, de olyan, mintha egyre több kérdés lenne ilyen témában, ezért feltűnt.

Miért nem házasodnak össze a boldog párok előbb?

Vagy miért csak akkor gondolják úgy, hogy ez fontos, mikor a terhességi teszt pozitív?

Vagy ha azelőtt nem gondolták fontosnak, akkor utána nem félnek, hogy a bolodgító igenből később pont ebből a hirtelen döntésből boldogtalanító házasság/válás lesz?

Akik pedig úgy érzik ez volt életük legjobb döntése, nem gondolt arra, könnyebb lett volna, ha megvárják a babát, míg egy esküvős hercehurca lezajlik?

És egy félve feltett kérdés: Hány olyan anyuka van, aki "csak" azért esett teherbe, h a párja elvegye? (még akkor is ha egyik fél sem bánta meg...)-> gondoltam ez egy anonym oldal, így mindenki bátran válaszolhat...

Leendő anyukák, apukák,(szintén leendő, vagy már az) férjek és feleségek, nagyon kíváncsi vagyok....

2009. jan. 27. 19:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia ! A nagybatyjamek total ellenkezojet csinaltak. Par honap ismeretseg utan osszehazasodtak, majd 3 ev mulva szuletett az unokatesom.

Ugyanakkor ismerek olyan lanyt , aki "erdekes" modon par honap mulva bejelentette a parjanak , hoyg terhes es o nem veteti el a babat! Ez a fonokom fiaval tortent meg, azota mar megszuletett a masodik babajuk, az anyos oromere,mert a kis "draga" semmit sem foglalkozik a ket gyerekevel. Persze mondanom sem kell, hogy a penz volt a foszereplo.De biztosan vannak erre is ellenpeldak.

2009. jan. 27. 21:34
 12/30 anonim ***** válasza:
91%

érdekes kérdés.

egy bölcs paptól hallottam, hogy amikor megkérdezi a férfitől, hogy szabad akaratából jött-e házasságot kötni, akkor benne felmarül az, hogy ha nem várna babát az asszonyka, akkor talán nem is venné el, mennyire szabad az az akarat ???!!! (ha már ez befolyásolja)

2009. jan. 27. 21:36
 13/30 anonim ***** válasza:
91%
20:08-as vagyok. Mi azért vártunk 3 évet, először: mert az eljegyzést követően nővérem párja és anyósa meghalt, így valahogy nem akartunk abban az évben megházasodni, másodszor, tényleg olyan jól megvagyunk papír nélkül is, hogy nem kezdtük el intézni a lagzit, harmadszor, én református, ő katolikus, a család némileg beleszólt, hogy mi legyen, ami nekünk nem tetszett, erre mondtuk azt, hogy akkor egyszerűen nem lesz! Így telt el a 3 év.
2009. jan. 27. 21:37
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Az én barátnőm pl azért esett teherbe hogy maga mellett tartsa a hütlen pasiját.Az egész ugy történt,hogy 8hónapig próbálkoztak a babával.Aztán egyik nap összevesztek."véletlen" a barátnőmnek volt egy teszt otthon.Azt mondta a barátjának,ha a teszt pozitiv lesz,együtt maradunk,ha negativ,akkor szétválunk.Hát a teszt bizony pozitiv lett.Igy együtt maradtak.Vettek házat,tele vannak hitellel,a párja megcsalja,d ugy mint az atom.De már megszületett a második baba is.Tehát az első kisfiu két éves mult,a másik is fiu lett,ő 2 vagy 3hónapos körül van.Ja,az anya 21éves:S Nagyon rossz az életük,de ez már nem ide tartozik....

Szóval igen vannak olyan "anyák" akik a saját gyereküket felhasználják. Ja és nem házasok,csak élettársi kapcsolatban élnek.

2009. jan. 27. 21:43
 15/30 anonim ***** válasza:
78%
Na nem van jo és rossz példám is nekem a hugomég anyagi okok miatt vártak az esküvövel, és 2 év után / persze védekezés mellett / bejött a gyerköc, nem akarták elvetetni és összeházasodtak 2 honapos volt a hugom, de van ellen példa van kolleganöm aki 39 évesen keresett magának egy embert és teherbe esett töle, és addig kavart mig a fiu elvette, pedig 1 évig sem jártak, meg van még a házasság, / nem a legjobb mert nem ismerték ki egymást/ nem tudom mi lesz a vége , erröl még nem tudok véleményt alkotni, amugy ha csak azért akarsz, vagy valaki azért akar teherbe esni, hogy igy fogják meg a pasit az nem jo szerintem, végül is már az régen rossz!!
2009. jan. 27. 21:50
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk eloszor a parom megkerte a kezem, aztan elkezdtuk szervezni az eskuvot. Nem sokkal az eskuvo elott kiderult, h teherbe estem. Szerintem sokkal konnyebben esnek teherbe azok a nok, akik pszihesen "biztonsagban" erzik magukat. Nalunk is valamifele lelki dolog lehetett ez, mert elotte ket evig hiaba probalkoztunk nem jott ossze a pici. Szoval az eskuvonkon mar en is terhes voltam, de nem ezert vett el a ferjem.
2009. jan. 27. 23:06
 17/30 anonim ***** válasza:
84%

Na ezért biztos sokan megköveznek, de szerintem pasifogásra megy ki a játék. Még mindig vannak olyan naív emberek akik úgy látják, hogy egy férfit meg lehet fogni egy gyerekkel. Egyik ismerősöm is pont így járt. Épp szakítani akart a lánnyal, már kezdődött a szokásos leépítés, és mikor ment, hogy megmondj vége, a lány az orra alá dugta a tesztet....szívás. Most esküvőre készülnek. A srác várja a kisfiút, de nem a felhőtlen boldogságról szól....Ilyen kapcsolatokból lesznek szerintem túlnyomó rész a válások...

És most nyugodtan le lehet pontozni. Ez az én véleményem.

2009. jan. 27. 23:49
 18/30 anonim ***** válasza:
77%

Ez az én történetem: Volt egyszer egy srác, akivel nagyon szerettük egymást, de egy akkori ostobaság miatt szétváltunk. Családot, gyerekeket tervezgettünk már, de hogy miért is lépett le, a mai napig nem tudom. Hogy milyen az emberi makacsság és dac, az határtalan! Nem sokra rá visszamentem az előző fiúmhoz, aki megkérte a kezem és én igent mondtam neki. Közben a volt szerelmem is megismerkedett egy lánnyal. Mikor nálunk megvolt az eljegyzésünk egy szép tavaszi délután érkezett egy furcsa telefonhívásom. Egy nő volt az, aki nagyon érdeklődött a nevem felől, de az a 7. női megérzés...Engem sem ejtettek a fejemre! Hát nem mondtam meg. Szóltam a volt pasim haverjának, hogy üzenjen az exemnek, mert valaki kontárkodik a telefonjában, és volt egy fura hívásom. Mint kiderült drág' ex-em a régi sms-einket őrizgette a telefonjában amit kis barátnője elolvasgatott és felhívott. Nem fordítottam túl nagy jelentőséget neki, szeptemberben férjhez mentem. Exem felhívott és gratulált esküvő előtt. Szóba elegyedtünk, és mint megtudtam, a barátnője terhes, és 1 hónap múlva lesz az ő esküvője is. Említette, hogy "mennyire" várja a nagy napot. A babát februárba várták. És láss csodát! Visszaszámolva a teherbeesése nagyából az időpontra esik, mikor volt tavasszal nekem az a furcsa telefonhívásom...

Furcsa az élet nagyon. Mára már nekem is megszületett kicsi fiam, és exemnek is megvan a kicsi manója. párszor még felhív

2009. jan. 28. 00:13
 19/30 anonim ***** válasza:
74%

Nekem van egy történetem ami velem esett meg:

Megismertem egy srácot, a legtökéletesebb kapcsolat volt a miénk, ami szinte csak a mesében van. Már családot, házfelújítást terveztünk, nagyon boldogok voltunk. De egyik napról a másikra begazolt a fiú. Egyszer csak eltűnt, és szakítottunk. A dac és megbántottság sok mindent kihoz az emberből. Vissza metem egy volt páromhoz, aki rövid időn belül megkérte a kezemet. Februárban megtatottuk az eljegyzést. Exem jópárszór hívott, üzent, hogy ne csináljak hülyeséget, ő szeret és jöjjünk össze újra...

Tavasszal érkezett egy fura telefonhívásom. Egy nő volt az, és mindenáron a nevemet akarta tudni. Nos, engem sem ejtettek a fejemre! De a 7. érzésem tudta, hogy miről lehet szó. Felhívtam exem haverját, aki mellesleg elég jó cimborám nekem is, és kertszomszédok vagyunk, hogy szóljon drága haverjának, mert valaki kontárkodik a telefonjában. Mint kiderült a barátnője volt az. Ő otthon felejtette a mobilját és a csajszi a régi sms-einket, megtalálta benne. Szívás...

Szeptemberben megtartottuk az esküvőnket. Megvolt a nászutunk is, és mikor hazajöttünk felhívott exem. Gratulált az esküvőnkhöz. Kérdeztem mi van vele, és mondta, hogy neki is lesz esküvő, mert jön a baba februárban. Visszaszámolva nem volt nehéz kitalálni, hogy akkortájt történhetett a "baleset" mikor megvolt az a furcsa telefonhívásom. Kellemetlen

Azóta nekem is megszületett kicsi fiam. Exem néha napján felhív még. Szereti a manóját, de útál hazajárni. A munkába menekül, sosincs otthon. Telefonját ellenőrizgetik. Közös barátunk is célozgatott bőven rá.

Furcsa az élet, nagyon furcsa. Egy közösségi portálon exem felesége felvet ismerősének, és heti szinten leveleivel bombáz. Próbálja "kiugrasztani" a nyulat a bozótból nálam, de eddig nem sok sikerrel. Szóval, milyen az olyan kapcsolat, ami nem tiszta őszinteségre és megbízásra épül? Gyereket fogni pasival? UGYAN MÁR! Ez sem lesz, egy hosszú párkapcsolat! Most akar meglátogatni exem felesége ugyanis van jópár üveg bébi ételem, amit nem tudok megetetni fiammal így a környező anyukáknak elajándékozom..Szóval, úgy szép az élet, ha zajlik! És ez a tiszta igaz szerelem, ami közöttük van...Hmm, ja.

2009. jan. 28. 00:30
 20/30 anonim ***** válasza:
54%
Hopp bocsi kétszer sikerült elküldeni véletlenül....bocsika...
2009. jan. 28. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!