Miért hiszik legtöbben azt a gyereket nem akarókról, hogy?
... ők csakis önző, felelőssséget vállalni nem akaró, karrierista emberek akik egyik buliból a másik rohannak és az a céljuk hogy annyi partnerük legyen mint a réten a fűszál. És csak csajozni/pasizni akarnak, semmi komolyat?
Könyörgöm aki nem akar gyereket az már nem is lehet jó ember, aki keményen dolgozik és szépen él? És akinek gyereke van az már nem is lehet önző vagy felelőtlen? Nem csak a gyerek az egyetlen komoly dolog az életben...
Én csak azt nem értem,hogy miért kell ezt a kérdést hetente 5x feltenni? Lerágott csont már.
Aki nem akar gyereket az ne szüljön! Éljen ahogy akar.Aki akar gyereket az szüljön..Miért kell ezen még mindig csámcsogni???
Én sem sértésnek szánom amit most írok.
Igazából nem is írtam volna,ha nem szólod meg az előző hozzászólót aki kérdezi,hogy miért kell megint ezen rágódni..
Tényleg elég sokszor felteszik ezt a kérdést pont itt a családin..
Ahogy ezt is megírták,csak utána kellene olvasni..
nincs velük semmi baj. Tipikus magyar betegség, hogy az emberek imádnak ítélkezni a másik felett.
Én ugyan vágyom előbb utóbb gyerekekre, de ettől még nem ítélem azt aki nem akar, szabad akarat, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!