Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik legtöbben azt a...

Miért hiszik legtöbben azt a gyereket nem akarókról, hogy?

Figyelt kérdés

... ők csakis önző, felelőssséget vállalni nem akaró, karrierista emberek akik egyik buliból a másik rohannak és az a céljuk hogy annyi partnerük legyen mint a réten a fűszál. És csak csajozni/pasizni akarnak, semmi komolyat?

Könyörgöm aki nem akar gyereket az már nem is lehet jó ember, aki keményen dolgozik és szépen él? És akinek gyereke van az már nem is lehet önző vagy felelőtlen? Nem csak a gyerek az egyetlen komoly dolog az életben...

2010. aug. 9. 00:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kicsit kisebbsegi komplexusod? Nem rosszbol kerdezem, csak ugy latszik, hogy te mindent magadra veszel...es igy mindenen be fog sertodni az eletben. Ez viszont eleg rossz tulajdonsag, mert sokat fogsz igy szenvedni. Persze, lehet csaladja annak is, akinek nincs gyereke meg a karrieristak kozt is van ugyanugy normalis meg nem normalis, mint masok kozott. Csak az -izmus, -ista mindig arra utal, hogy ott mar valami picit tulzasba van vive, az pedig arthat az embernek. Nekem sok rokonom van, akinek nincs gyereke. Van, aki jol el van, van, aki megbanta, van, aki meg csak a munkarol tud beszelni. Szoval ennek is vannak fokozatai. Annyi a lenyeg, hogy aki ezt az eletmodot valassza, ne banja meg. Ha nem banja meg, nem fog masra irigykedni, megjegyzeseket tenni. Epp ugy, ahogy a gyerekes is, ha jol erzi magat, nem fog masra irigykedni, megszolni. Csak sajnos ez oda-vissza megy tudod, mert pl. nekem van gyerekem, es van olyan rokonom, akinek nincs es megszol. Szoval a gyermektelenek ugyanugy beszolnak a gyerekeseknek. Ember fuggo persze. A legjobb, ha nem huzod fel magad ezen. Elj ugy, ahogy neked jo es ne gondolkozz ezen annyit, mert a megfelelesi kenyszerbe bele lehetne hulyulnunk.
2010. aug. 9. 00:50
 12/26 anonim válasza:
96%
Nem minden nő született arra,hogy anya legyen.Ezzel nincs semmi gond, ezt rendezd el magadban és ne törődj mások megítélésével, sztereotípiájával.Éld úgy az éledet ahogy neked a legjobb:)
2010. aug. 9. 01:06
 13/26 anonim ***** válasza:
52%

Én csak azt nem értem,hogy miért kell ezt a kérdést hetente 5x feltenni? Lerágott csont már.

Aki nem akar gyereket az ne szüljön! Éljen ahogy akar.Aki akar gyereket az szüljön..Miért kell ezen még mindig csámcsogni???

2010. aug. 9. 01:23
 14/26 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó csak, hanem általánosságban és még nem láttam ilyen kérdést csak hogy "baj hogy nem akarok gyereket" meg hasonlókat. Ha nem érdekel akkor miért olvasod éjfél után??? Ezzel magad cáfolod. Menj aludni ne hisztizz itt.
2010. aug. 9. 01:25
 15/26 anonim ***** válasza:
34%
no comment...
2010. aug. 9. 01:32
 16/26 anonim ***** válasza:
76%
Amugy nem rosszbol, tenyleg szinte naponta van ilyen kerdes itt a csaladi kapcsolatok kategoriaban. Ha a keresobe beirod, ott elolvashatod a mar megadott valaszokat. Hatha segitenek.
2010. aug. 9. 01:45
 17/26 anonim ***** válasza:
70%

Én sem sértésnek szánom amit most írok.

Igazából nem is írtam volna,ha nem szólod meg az előző hozzászólót aki kérdezi,hogy miért kell megint ezen rágódni..

Tényleg elég sokszor felteszik ezt a kérdést pont itt a családin..

Ahogy ezt is megírták,csak utána kellene olvasni..

2010. aug. 9. 01:51
 18/26 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, ilyen kérdést nem láttam, ez nem ugyanaz mint hogy "nem akarok gyereket" stb. Amúgy pedig mindenhol vannak olyan kérdések amit unalomig ismételgetnek (hogy stílszerű legyek főleg a gyerekes témakörben), az mégsem zavar senkit.
2010. aug. 9. 01:58
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

nincs velük semmi baj. Tipikus magyar betegség, hogy az emberek imádnak ítélkezni a másik felett.

Én ugyan vágyom előbb utóbb gyerekekre, de ettől még nem ítélem azt aki nem akar, szabad akarat, nem?

2010. aug. 9. 02:35
 20/26 anonim ***** válasza:
62%
kedves 0:48.nem igy kell felfogni,hogy mi nem lesz és mi lesz.nem ítélek el senkit,de nem csodálatos,hogy egy pici élet benned van?
2010. aug. 9. 06:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!