Mit tehetek ha nem lehet kommunikálni a gyerekem apjával?
Figyelt kérdés
Már régóta külön vagyunk, viszont a gyerek miatt beszéltün, jött érte rendszeresen. Viszont olyan fél éve volt egy csúnya vitánk, azóta letiltott, nem jön a gyerekért, próbáltam az anyján keresztül is üzenni, hogy a gyerek miatt beszéljük meg, legalább jöjjön érte, de semmi. Legutóbb a gyerek nagyon beteg volt, az se érdekelte. Szerintetek adjam fel és mondjam meg a gyereknek, hogy felejtse el?2020. okt. 16. 19:05
11/12 anonim válasza:
Apám csak távoli munka miatt költözött el, aztán már csak néhány hetente jott haza, havonta, 2 havonta és végül eltűnt 6 évre. Fokozatosan, de magyarázat nélkül kikopott az életünkből. Én 14 voltam, simán feldolgoztam, de a tesóm 8 éves, benne csalódott düh maradt.
A legjobb, ha őszintén egyszerűen válaszolsz a gyereknek, amikor kérdez. Nem kell vádolni senkit, elég, ha ilyenkor elmondod, hogy nem tudod elérni az apját, azt sem tudod, miért, de te vele vagy és együtt megoldotok mindent.
12/12 anonim válasza:
Attól függ hány éves a gyerek.
Ha elég nagy akkor mondd el, hogy őszintén nem tudod mi lesz és kicsit várjatok, hátha ez a durci elmúlik, aztán majd meglátjátok hogyan lesz tovább. Ha kicsi akkor fogd a vírusra egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!