Mit tehetek ha nem lehet kommunikálni a gyerekem apjával?
Ó és, nekem anyám óvodásként, a vége felé döntött úgy, hogy egyik napról a másikra nincs. Apámmal már szétmentek, felváltva voltam anyámnál és apámnál. Aztán apámnál maradtam. Nem rémlik, hogy mondta volna apám, hogy "kislányom, felejtsd el anyádat, soha többet nem látod". Utáltam az érzést, hogy csak így el lettem hagyva, hogy miben hibázhattam, hogy az anyámnak nem kellek. Apám mondhatott volna bármit, az igazi választ csak az eltűnt személy tudta volna megmondani, ami mindenhogy rossz lett volna, de akkor is ő mondta volna, nem találóskérdésezek. Ha nem tud anya lenni, ha ez meg az a gondja velem... mindegyik fájt volna.
Apám nem hitegetett, hogy majd visszajön, de a kérdésedben szereplő apuka, bár igazságtalan, lehet, hogy meggondolja magát és előbukkan.
Illetve, ha elég érett, akár az ő szintjén, el lehetne neki mondani, hogy az apja nem tudja, miért nem jön... és amit szeretnél. Csak azt az egyet szögezd le, hogy nem az ő hibája, nem tett semmit.
*első hsz voltam*
Szepen elmesz a gyamugyre, jelzed a dolgot es elinditod a birosagi eljarast, kizarolagos felugyeleti jogert es gyerektartasert.
A csavo meg onanntol bek.phatja.😉
7
Akkor miről beszélünk? Jön a lóvé habzsidőzsi fater sincs a képben. Emancip... álom amit élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!