Egy anyának mindenről le kell mondania a gyereke javára? Tovább alul!
"Elvárni nem várom el abszolút!!! Én igazat adok anyunak. Csak mások köpködnek rá!
Én is anya vagyok, tudom milyen ha van egy gyerek akiért mindent megtennél.."
Már ne is haragudj, de egyik mondatoddal ütöd a másikat....racionálisan tudod te, hogy az a pénz neked nem jár, de a szíved mélyén mégis elvárod ugye? Sőt, ha nem így lenne, már rég leoltottad volna a párod és anyósodat is. Tedd a kezed a szívedre és legalább magaddal légy őszinte ;)
Amúgy gondolom, az anyós lakása sem ajándék nektek, hiszen nyilván az ő nevére kerül a ház az eladott lakás mértékének megfelelően, vagy legalább haszonélvezetet köt ki, vagy a saját fiára íratja azt a részt, ugye? a Párod meg ezek szerint egy fillérrel sem száll be, ha a tét a te 0,75 lakásod és az anyós teljes lakása, igaz (aminek megfelelő tulajdonrész nyilván nem a te nevedre fog kerülni vagyis akkor ő mi jogon reklamál)? És van egy gyanúm, hogy a nagyid, nem anyukád mamája, ugye? ;)
persze hogy megilleti anyukádat a pénz, miért mondana le róla, vagy miért kéne, hogy lemondjon, amikor 25-75%on osztoztok :-o
nyilván nem te vetted ezt a lakást a saját pénzedből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!