A férjem Norvégiába kapott álláslehetőséget. Vele menjek a gyerekekkel?
Nagyon jó lehetőséget kapott az igaz. Azt akarja menjünk mi is. Ha nem megyünk akkor adjuk be a válast azt mondja.
Őszintén szólva azért van bennem félsz mert olvastam hogy az ottani gyámügy már olyanokért elveszi a családoktól a gyereket ha nem megfelelő a szemkontaktus.
A kisebbik gyerekünk autista. Rettegek már most h hopp elveszik tőlem őket és jó ha évente egyszer láthatom pár órára őket. Pedig még ott se vagyunk.
Én mondtam a férjemnek hogy nem minden a pénz. Ha nagyon akar menjen mi maradunk. Ő nélkülünk csak úgy megy ha el válunk. Mert szerinte a távkapcsolat nem fenntartható.
Ti mit tennétek?
"Azt akarja menjünk mi is. Ha nem megyünk akkor adjuk be a válast azt mondja."
Beadnám a válást. Nekem iylen feltételeket ne állítson senki. Vége, nincs min gondolkodni.
A 16-os válaszoló utolsó két másik mondatát olvasd el. Jó sokszor!
Teljes mértékben igaza van!
"A férjem Norvégiába kapott álláslehetőséget. Vele menjek a gyerekekkel?"
Alapból erre a válasz igen.
"Ha nem megyünk akkor adjuk be a válast azt mondja."
Ez viszont azonnal nemet csinál belőle és azt hozza ki kb minden épeszű emberből, hogy azt mondja, rendben Jani, add be a valopert
46!
Vagy nem. A magyar törvények szerint ugyanis nem az fog számítani, hogy ő ott konkrétan mennyit keres, hanem hogy Magyarorszagon az adott munkakörben mennyi az átlagkereset.
Senki nem veszi el a gyereket, ha neveled.
Nagyobb baj a zsarolás, attól még nagyobb baj, hogy nem természetes, hogy mégy a férjeddel.
Ha elmegy úgy, hogy te maradsz, arra rá fog menni a házasságotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!