A lányom pasija csak sexre jár fel. Normális ha idegesít?
"Nekem a pofámról sült volna le a bőr, ha hazavittem volna egy fiút dugni, ráadásul rendszeresen."
Hát, most otthon élő 17-20 évesek hol szexeljenek, ha nem otthon, de őszintén? Inkább hozza fel szexelni a párját, minthogy lelépjen 18 évesen albérletbe és félbehagyja a tanulmányait, hogy meg tudjon élni, elcseszve ezzel a jövőjét.
1 év alatt nem ültetted le őket egy közös ebédre pl?
Munka idő alatt nem csak szexelni lehet.
Nyilván kihasználják, hogy egyedül vannak otthon és nem marad ki a szex, de azért azon kívül sok mindent csinálhat két ember. Mi a párommal, ameddig otthon lakott, filmeket, sorozatokat néztünk. Youtube-on is sok érdekesség van, volt, hogy órákig failarmy videókon röhögtünk, volt, hogy társasoztunk.
Javasolhatnád a lányodnak, hogy hívja át ebédre/vacsorára a pasit, és akkor meg tudod ismerni jobban.
Szerintem arra akart kilyukadni a kêrdező, hogy nincs meg ez a közös ebéd meg ide-oda mennek kirándulni, bográcsolgatnak stb
Kérdező! Miért nincsenek ezek? Elhívtad már a fiút bármikor?
" Irigy" honnan tudjuk hogy nem pasi a kérdező? Nem mindenki agresszív apuka.
Ennyire hangosak, vagy honnan tudod, hogy csak szexelni jár fel? Hallgatózol? Leskelődsz? Lányod mondta?
Pontosan mi zavar abban, hogy a te lakásodban élnek nemi életet? Maga a tény, hogy szexuálisan aktív a lányod, vagy azt gondolod, hogy kihasználja őt a pasija? Vagy az, hogy jobb lenne, ha jobban ismernéd a srácot?
Utóbbira jó kezdeményezés lehet, ha mondod, hogy jöjjön át ebédre nyugodtan vagy egyéb közös programot is lehetne javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!