Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányom pasija csak sexre...

A lányom pasija csak sexre jár fel. Normális ha idegesít?

Figyelt kérdés
A lányom már majd 1éve együtt van a pasijával. Nem sokat volt még nálunk. De eddig még szinte mindíg csak bezárkóztak és sexeltek. A fiúval nem sok mindent beszéltem még. Sokszor akkor jön délután mikor én elmegyek és akkor megy el tőlünk mikor haza megyek.
2020. okt. 9. 17:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%

"Nekem a pofámról sült volna le a bőr, ha hazavittem volna egy fiút dugni, ráadásul rendszeresen."

Hát, most otthon élő 17-20 évesek hol szexeljenek, ha nem otthon, de őszintén? Inkább hozza fel szexelni a párját, minthogy lelépjen 18 évesen albérletbe és félbehagyja a tanulmányait, hogy meg tudjon élni, elcseszve ezzel a jövőjét.

2020. okt. 9. 18:41
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Persze,mert biztos,hogy csak és kizárólag szexelnek..
2020. okt. 9. 19:01
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
És ha igen? Az se nagy ügy ha ésszel csinálják. Nem ördögtől való a szexkapcsolat sem.
2020. okt. 9. 19:03
 14/18 anonim ***** válasza:
97%

1 év alatt nem ültetted le őket egy közös ebédre pl?

Munka idő alatt nem csak szexelni lehet.

2020. okt. 9. 22:16
 15/18 anonim ***** válasza:
97%

Nyilván kihasználják, hogy egyedül vannak otthon és nem marad ki a szex, de azért azon kívül sok mindent csinálhat két ember. Mi a párommal, ameddig otthon lakott, filmeket, sorozatokat néztünk. Youtube-on is sok érdekesség van, volt, hogy órákig failarmy videókon röhögtünk, volt, hogy társasoztunk.

Javasolhatnád a lányodnak, hogy hívja át ebédre/vacsorára a pasit, és akkor meg tudod ismerni jobban.

2020. okt. 9. 23:51
 16/18 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem arra akart kilyukadni a kêrdező, hogy nincs meg ez a közös ebéd meg ide-oda mennek kirándulni, bográcsolgatnak stb

Kérdező! Miért nincsenek ezek? Elhívtad már a fiút bármikor?

" Irigy" honnan tudjuk hogy nem pasi a kérdező? Nem mindenki agresszív apuka.

2020. okt. 10. 06:47
 17/18 anonim ***** válasza:
7%
Teljesen normális hogy zavar. Engem is zavarna. Nem az, hogy szexelnek, hanem hogy csak szexelnek. Nincsenek normális kapcsolatban
2020. okt. 10. 07:35
 18/18 anonim ***** válasza:
91%

Ennyire hangosak, vagy honnan tudod, hogy csak szexelni jár fel? Hallgatózol? Leskelődsz? Lányod mondta?

Pontosan mi zavar abban, hogy a te lakásodban élnek nemi életet? Maga a tény, hogy szexuálisan aktív a lányod, vagy azt gondolod, hogy kihasználja őt a pasija? Vagy az, hogy jobb lenne, ha jobban ismernéd a srácot?

Utóbbira jó kezdeményezés lehet, ha mondod, hogy jöjjön át ebédre nyugodtan vagy egyéb közös programot is lehetne javasolni.

2020. okt. 11. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!