A bátyám verekedni jár! Szóljak a szüleimnek vagy neki?
Nem kémkedek utána meg nem is nagyon érdekel, hogy mit csinál de ezt muszáj volt.
Ez úgy történt, hogy mér régóta 'összeverve' jár haza (törött kéz, láb, sebek, véres ruha meg hasonlók). Valamelyik nap átmentem a legjobb barátnőmhöz közbe megláttam a tesómat és gyorsan elmentünk a barátnőmmel utána. Egy olyan helyre ment ahol több ember volt (szerintem csak férfiak mert nőt nem láttam) és később elkezdtek verekedni. Szerintem ők ezt szórakozásnak veszik mert utána olyan mintha jó barátok lennének.
Nem akarok beleszólni a dolgaiba meg semmi ilyesmi. De szerintem szólni kéne neki vagy a szüleimnek. Csak félek, hogy mit szólna. Mindig kitalál valamit, hogy mi történt vele...de én mostmár tudom mit csinált. Szóljak szerintetek? Nem szeretném, hogy valami baja legyen. 18 éves
14/L
Tlyer Durden azt mondja, hogy egy k#rva szót se senkinek a klubról. vigyázz mert még a végén eljön érted a brigád :D
Viccet félretéve, inkább valamilyen küzdősportot kellene űznie a bátgyádnak, thai-box, ketrecharc vagy ilyesmik. Nyugodtan beszéld meg a szüleiddel a dolgot, de valahogy úgy próbáld meg kivitelezni, mintha nem tőled tudnák meg, majd keressetek egy jó edzési lehetőséget.
Mr.Tyler Durden
Nem kell szólnod, mindenki tudja hogy mi a jó neki, nem kényszeríti senki erre.
Ezt nehéz meg magyarázni de erről van egy film a harcosok klubja, itt nem a bunyóról szól a dolog, hanem hogy ne légy gyáva, harcolj és állj ki magadért.
Pofont kapsz az élettől is itt legalább férfinak érezheti magát. Az országban több ilyen is van, olyan mint a kutya viadal. Elitéled, meg nézel párat és utána kijön belőled az állati ösztön és szúrkolni kezdesz egy kutyának.
"A Klubja első szabálya: senkinek egy szót se a klubról.
A Klub kettes számú szabálya: senkinek egy k.rva szót se erről a klubról.
A Klub harmadik szabálya: ha az egyik fél feladja, vagy harcképtelenné válik, a bunyónak vége.
Negyedik szabály: a küzdelem kétszemélyes.
Ötödik szabály: egyszerre egy bunyó zajlik.
Hatodik szabály: ing és cipő nélkül küzdünk.
Hetedik szabály: minden küzdelem addig tart, ameddig tart.
És végül a nyolcadik szabály: hogy ha ma este jársz itt először, bunyóznod kell."
:-))
ne már hogy nem láttad a harcosok klubját (Fight Club - edward nortion, brad pitt, meat loaf, helena bonham carter)
jó, 14 vagy, ilyen korban biztos high school musical meg twilight a menő, de azért nézd csak meg. alapfilm.
Tényleg nem láttam még. De megnézem :D
Amúgy nem szeretem azokat a divatos zenéket, filmeket.
A filmek csak elvakítanak a verekedés összetett dolog.
Meg ez hogy harcművészet így harcművészet úgy...nem nagyképűségből meg okoskodásból mondom de ha elkapnak lefognak akk baszhatod meg ha olyan helyen ütnek hogy mozdulni nemtudsz akkor oda a nagy harci tudás.Na meg ha fegyver a fejednél akkor nagyon nincs lehetőséged kapálózni, mert NEM filmekben élünk!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!