Elengedjem a lányomat a buliba?
ma 21:03
Akkor 18éves koráig zárd a gyerekedet vasketrecbe mert bármi történhet vele.Enni se adjál neki mert bármi lehet benne.Az ilyen szülők a legszánalmasabbak és az ilyeneket utálják a kölykeik a legjobban
Engedd el :) a Többiek már mindent leírtak :D
Tudom nehéz, de ne nagyon akard tiltani....neki kell megtapasztalni az életet, persze csak mérsékelve :D ...
Szerintem bízz benne.:)
Na akkor elmondom 17 éves fejjel mit gondolok(fiú):P
Ha az én lányom lenne elengedném, mivelhogy avval hogy nem engeded azt nem tudod megakadályozni hogy szexuális kapcsolatba keveredjen valakivel(neadjisten), igyon még ha nem is szereti, dohányozzon.Én tapasztalatból tudom hogy avval hogy valamit megtiltanak a szülők nem azt érik el hogy nem fogja csinálni az illető.Ha én valamit nagyon akarok és a fejembe veszek(nem feltétlenül rossz dolgokról van szó)azt úgyis megteszem.Viszont ha egy tanácsot adhatok a cigivel kapcsolatba.Ha megtudod hogy él vele, nagyon cseszd le.Amikor én elsőnek lebuktam szüleimnél nagyon kiabáltak velem és le is szoktam(kb.14-15évesen).Sajnos visszaszoktam.Te pedig reménykedj abban hogy a lányodnak több esze lesz.
Ma már anyámvezi a cigit nekem.Ehez pedig csak anynit tudok hozzáfűzni hogy az egybarom aki visszaszokik ahogy én tettem:/
Mostaztán leírtam amit gondoltam:D
OFF VÉGE:D
Szóval szerintem engedd el!
Üdv.
Engedd el , ez lessz a szakító próba !
Rég nem a Te döntésed , hanem a lányé.Úgysem tudod megvédeni mindentől ."a tiltott gyümölcs mindíg édesebb"
Sajnos engem anyukám nem enged sehova :S Pedig hónap múlva 18 éves leszek. De remélem te nem leszel ilyen,több bizalmat adsz a lányodnak és elengeded.Csak mondd el neki vésd jól az eszébe hogy vigyázzon magára és ne csináljon butaságot...:)
Ne légy szigorú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!