Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez tényleg normális és mindenn...

Ez tényleg normális és mindennapi? Másnak is meg kell csinálnia?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a szüleim folyamatosan velem csináltatják meg a házimunkát. Én porszívózok a 3 emeletes ház minden szobájában. És nekem kell fel-le cipelgetnem a 10 kilós porszívót. Ami nem is lenne nagy baj ha nem lennének koordinációs problémáim. Így is néha lezúgok a lépcsőn a saját két lábam miatt. A testvérem szobáját is én takarítom. Én mosogatok mindenki után. Sőt főzni is én főzök. Reggeli, ebéd, vacsora. Se apám se anyám nem segítenek semmiben. Pedig anyukám nem is dolgozik. Ha el akarok menni itthonról akkor előtte rendet kell raknom a házban még akkor is ha rend van. Én mosok, vasalok, hajtogatok. Tegnap leültettem az egész családot és elmondtam a problémámat. Végig hallgattak és annyit mondtak hogy ez minden családban így van. És hogy ez teljesen normális. Én meg mondtam hogy ez nem igaz erre rávágták hogy csak azért mondom hogy ne keljen ezeket megcsinálnom. És most szobafogságban vagyok. Szerintetek is mindennapi hogy a gyerek csinál mindent? Nálatok is így működik? 14/L
2010. aug. 7. 18:59
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Összetévesztik a lánygyereket a családanyával.
2010. aug. 7. 20:25
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én csak most kapcsolódom be, ez tényleg nem semmi. Nekünk sem kell segíteni, pedig én is és a testvérem is felnőtt emberek vagyunk. Persze besegítünk önszántunkból, mosás, ruhahajtogatás, stb, de nem köteleznek rá mindenre, anya a szobánkkal nem is foglalkozik, azt mondja abban alszotok amit csináltatok :D Szóval a mi bajunk ha poros :D De nem szokott az lenni.
2010. aug. 7. 21:33
 33/35 anonim ***** válasza:

anyádról megvan a véleményem, de nem írom le, mert lehet hogy azzal megbántanálak.

annyit, hogy ez egy ingyenélő nőszemély, aki csak azért szült gyereket, hogy egy három emeletes óriási házban mereszthesse a seggét egész életében. azt érdemelné, hogy egy tipikus 50 négyzetméteres lakásban kelljen laknia, DOLGOZNI reggel 8tól délután 4ig, munkából hazajövet bevásárolnia, aztán hazaérve főzni, mosni, takarítani.

az ilyen embernek nem kéne szaporodnia. sajnállak. ebből a családból menekülj, ahogy tudsz.

egyébként mutasd meg neki a kommenteket, hátha gyújtunk egy kis fényt abba a pici agyába.

2010. aug. 7. 21:43
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
most látom, korábban írtad hogy nem akarja elolvasni az itteni hozzászólásokat. nyomtasd ki az összeset, és tedd le egy olyan helyre, ahol megtalálja. úgysem bírja ki hogy ne olvassa el.
2010. aug. 7. 21:50
 35/35 A kérdező kommentje:
A nyomtató apa itthoni irodájában van az pedig mindig be van zárva. És ha apa meg tudja mit akarok nyomtatni akkor biztos nem engedi meg. :S De most egyenlőre sztrájkolok és próbálok velük beszélgetni. Majd meglátjuk mi lesz.
2010. aug. 7. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!