Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Második 13. házasságunkat...

Második 13. házasságunkat ünnepeltük nem régen.Feleségemnek négy unokája van, de azt veszem észre engemet nem kedvelnek. Mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Második házasságunkat ünnepeltük, mi szépen élünk feleségemmel. Az unokái viszont nem fogadnak el. Feleségem rokkant nyugdíjas nagyon kevés a nyugdíja, az én nyugdíjam jónak mondható, de, e mellett még dolgozom is, azért, hogy a névnapokra ünnepségekre tudjunk ajándékozni. Csak, hogy a feleségem unokái nem fogadnak el. Jó én valóban nem vagyok a papájuk, de azt azért értékelni kellene, hogy ami ajándékokat kapnak tőlünk azok főleg nekem köszönhetőek, ezt semmibe veszik a feleségem unokái. Az egyik fiú unokának nem régen volt az esküvője, és azon feleségemmel mi is ott voltunk, kaptak ajándékokat és készpénzt is tőlünk de a feleségemnek meg köszönték nekem nem. És ez nagyon érzékenyen érintett engemet. Mit lehetne tenni, hogy ez megváltozzon?
2020. szept. 23. 21:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hozzászólásokat! Elfelejtettem azt, hogy a férjem nagyon jó szívű ember, teljesen józan életű. Mind a négy unokámat imádja szereti, de ez nem mutatkozik meg az unokák részéről. Nem tudom miért.?
2020. szept. 24. 19:29
 12/15 anonim ***** válasza:
50%

11. Eddig feleségem most meg férjem... mi van?

Amúgy meg most gondolkodtam, hogy én se köszöntem meg apám feleségének külön az ajándékot, pedig tudtam, hogy kettőjüktől kaptam. Nekem ez valahogy természetes volt. Amikor apám adta ide, akkor neki köszöntem meg. Amikor a felesége vett nekem valamit, akkor neki köszöntem meg. Amikor egymás mellett álltak, és úgy adták ide, akkor is csak 1 köszönömöt mondtam, ami lényegében mindkettőjüknek szólt.

2020. szept. 25. 15:59
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 ketten használják az accountot, előfordul.
2020. szept. 25. 17:25
 14/15 anonim ***** válasza:

#11. Mert neveletlen, érzéketlen bunkók az unokáidm azért. Bocs, nem akarlak bántani, de sajnos, ez a helyzet. Nem fogadják el őt, mert nekik idegen.

Én a helyében nem is erőltetném az ajándékokat.

Te pedig gondold át, és értsd meg, hogy miért nem.

2020. szept. 29. 14:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Szituáció ismerös csak nem unokák hanem a párom gyerekeivel kapcsolatban

A páromat mikor megismertem a gyerekei és exe kinullázta.

Csak a ruháit hozta el.Egy darabig próbáltam mindenféle még megalázó módon is elfogadtatni magam.

Aztán egy idő után feladtam.A párom rokkant nyugdíjas semmire nem elég amít kap de a mai napig a gyerekei és az ex magáénak gondolja ezt a pénzt is.Persze nem kapják meg.A párom amiben tud segít nekem de én nélkülem nem kerülne pénz az asztalra.

Mi viszont úgy élünk amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten.

Nagyon nem érdekel már a begbotránkozás

Itt gyorsan leírom 30pluszos gyerekekről van szó.

Ne aggódj vagy próbálnak viselkedni vagy csugd be a pénztárcát és a nejednek is ezt meg kel érteni.

2021. nov. 3. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!