Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg neki h...

Hogyan mondjam meg neki h hagyjon el vagy valami? SOS

Figyelt kérdés

egy rettenetes dologba keveredtem és így a barátnőm is. nagyon gyorsan el kellene neki tűnni egy darabig. Félek hogy neki is baja lesz de nem érti meg, ő erről az egészről nem is tud. Ha megtudja akkor úgyis szakítana velem mert ő az ilyenekt nem szereti viszont azt meg nem akarom h valami baja legyen. Megszeretném védeni de nem akar elmenni tőlem azt mondta h majd együtt megcsináljuk. de olyan nincs h együtt megcsináljuk mert ezt nem lehet..één nem akartam...mégis megtörtént. ez egyedül az én kvanagy hülyeségem és egyedül kell belőle kimásznom

hogyan mondjam el neki hogy legalább 1 hétig menjen el tőlem? adnék neki pénzt is. de még csak azért se megy el mert szerinte túl cuki vagyok amikor aggódom érte. de itt most nem maradhat. nemsokára vége lesz az egésznek minimum 1 hét

27F

2010. aug. 6. 14:14
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
48%
az apja f@..át van bajba XD,unatkozik oszt kész!
2010. aug. 6. 15:09
 32/37 A kérdező kommentje:
:)
2010. aug. 6. 15:10
 33/37 anonim ***** válasza:
de ne itt csessze el az idejét...bakker-csak fárasztja a jónépet!!!!
2010. aug. 6. 15:16
 34/37 anonim ***** válasza:
Mondd el az igazat, inkább szakítson.
2010. aug. 6. 17:31
 35/37 anonim ***** válasza:
Attól függ,hogy mi a baj.
2010. aug. 6. 18:12
 36/37 anonim ***** válasza:
de ha legális akkor miért nem mondhatod el?
2010. aug. 6. 18:57
 37/37 anonim ***** válasza:
hát vigyorog, nem látjátok, hogy kamu??:D
2010. aug. 6. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!