Hogyan mondjam meg neki h hagyjon el vagy valami? SOS
egy rettenetes dologba keveredtem és így a barátnőm is. nagyon gyorsan el kellene neki tűnni egy darabig. Félek hogy neki is baja lesz de nem érti meg, ő erről az egészről nem is tud. Ha megtudja akkor úgyis szakítana velem mert ő az ilyenekt nem szereti viszont azt meg nem akarom h valami baja legyen. Megszeretném védeni de nem akar elmenni tőlem azt mondta h majd együtt megcsináljuk. de olyan nincs h együtt megcsináljuk mert ezt nem lehet..één nem akartam...mégis megtörtént. ez egyedül az én kvanagy hülyeségem és egyedül kell belőle kimásznom
hogyan mondjam el neki hogy legalább 1 hétig menjen el tőlem? adnék neki pénzt is. de még csak azért se megy el mert szerinte túl cuki vagyok amikor aggódom érte. de itt most nem maradhat. nemsokára vége lesz az egésznek minimum 1 hét
27F
nincs életveszély és a rendőrségnek sincs hozzá köze
tényleg el kell neki mondani hogy mi is történt...szerintetek akkor elmegy?
kösz mindenkinek aki nem csak viccelt..
14:42 válaszolónak:
Biztos elhagyja, vissza sem jön.
VAGY:
Ott marad és elnézi azt is...majd meg akarja oldani azt is. Új szerepjátékok... xD
Most komolyan:
Ha más nem használ, hát mondj el neki mindent. Ha nincs életveszély, akkor meg miért kell elmenjen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!