Hogy mondjam meg a szellemnek hogy hagyjon békén? Itt van
pár példa hogy mi történt velem:
Figyelt kérdés
Én ugy 5 éves koromban kimentem a konyhába és a hütő elött láttam egy férfi szellemet.Meg Tegnap azt történt hogy nézegettem a filmeket és megmozdult a lemez de láttuk hogy stabil állapotban volt,erre nagyom megijedtem mert én nagyon félek a szellemektől,meg olyanis volt hogy, gyertyát gyújtottam a szobámba és fölemelkedett a földtől és alul megfogtam és semmi nem volt ott,és fölül sem volt.Tegnap is láttam egyet:az történt velem, hogy játszottam egy mű madarakkal és csak egyszer
bevízeztem és elfektettem és hallottam valamit és állt!!!
Egyrész rohadt érthetetlen amit írsz, másrészt végülis nem is baj, mert baromság is.
2010. dec. 10. 12:33
2/15 anonim válasza:
Szia!
A szellemeknek nincs hatalma a jó helyesírású fiatalok fölött, úgyhogy a helyedben megtanulnék írni, akkor megoldódik a problémád.
2010. dec. 10. 13:01
3/15 anonim válasza:
Úgy van, amióta kétszázszor kiolvastam a Magyar Helyesírás Szabályait, eltűntek a szellemek a környékemről. :)
2010. dec. 10. 14:22
4/15 anonim válasza:
Sajnálom szegényt... :D
2010. dec. 10. 14:53
5/15 anonim válasza:
Olyan mar velem is elofordult hogy allt...
De viccen kivul, a szellemeket csak szakerto tudja leallitani, ebbol a celbol tizezer forintot kell havonta utalni a megfelelo bankszamlaszamra. De minden honapban rendszeresen am otodikeig, kulonben a szellem visszajon es farbaszexual.
2010. dec. 10. 14:58
6/15 Charon válasza:
Tanulj meg vele együtt élni, vagy költözz el! Vagy idézd meg, és kérd meg rá, hogy hagyjon békén.
2010. dec. 10. 15:01
7/15 anonim válasza:
Ha nem akar elmenni, akkor mondhatsz, amit akarsz. Viszont én úgy érzem, hogy te ragaszkodsz hozzá, kell neked az a borzongás, amit ő okoz, meg szeretsz azzal dicsekedni, hogy te aztán láttál már szellemet. Amíg te nem engeded el, addig hiába próbálod elküldeni.
2010. dec. 10. 15:16
8/15 anonim válasza:
Miért baj, hogy ott van. Örülj, hogy van játszópajtásod, nem lenne, egyedül lennél. :(
2010. dec. 10. 15:59
9/15 anonim válasza:
Hívd át magadhoz kiszel tündét, ha meglátja őt a szellem inkább visszaszáll a pokolba^^
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!