Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg neki h...

Hogyan mondjam meg neki h hagyjon el vagy valami? SOS

Figyelt kérdés

egy rettenetes dologba keveredtem és így a barátnőm is. nagyon gyorsan el kellene neki tűnni egy darabig. Félek hogy neki is baja lesz de nem érti meg, ő erről az egészről nem is tud. Ha megtudja akkor úgyis szakítana velem mert ő az ilyenekt nem szereti viszont azt meg nem akarom h valami baja legyen. Megszeretném védeni de nem akar elmenni tőlem azt mondta h majd együtt megcsináljuk. de olyan nincs h együtt megcsináljuk mert ezt nem lehet..één nem akartam...mégis megtörtént. ez egyedül az én kvanagy hülyeségem és egyedül kell belőle kimásznom

hogyan mondjam el neki hogy legalább 1 hétig menjen el tőlem? adnék neki pénzt is. de még csak azért se megy el mert szerinte túl cuki vagyok amikor aggódom érte. de itt most nem maradhat. nemsokára vége lesz az egésznek minimum 1 hét

27F

2010. aug. 6. 14:14
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
60%
kamu. az írásodból látszik.
2010. aug. 6. 14:15
 2/37 anonim ***** válasza:
54%
Na mi történt? Ez vagy izgi vagy kamu...
2010. aug. 6. 14:16
 3/37 anonim ***** válasza:
71%
mit csináltál,gorillákat hoztál rá?
2010. aug. 6. 14:17
 4/37 A kérdező kommentje:

nem beszélek róla

esküszöm nem kamu csak félek nagyon

de ha szerintetek az akkor jelentsétek nyugodtan úgyis mindenki kamunak fogja nézni

2010. aug. 6. 14:18
 5/37 anonim ***** válasza:
97%
Az derül ki ebből, hogy valami gáz van és el akarod küldeni a párod egy kis időre. És akkor most tud róla vagy nem? Vagy egyáltalán, mivan?
2010. aug. 6. 14:18
 6/37 anonim válasza:
100%
Szerintem csak nagyvonalakban de mondd el neki mi a helyzet és azt is hogy most így tud neked a legtöbbet segíteni hogy elmegy. Mondd azt hogy ha segíteni akar akkor azzal segítsen hogy nem keveredik jobban bele, így te is nyugodtabban meg tudod oldani a helyzetet, hogy nem kell miatta is aggódnod.
2010. aug. 6. 14:21
 7/37 anonim ***** válasza:
66%
lehet hogy felfogadták hogy kinyírjon valakit,de ő nem nyírt ki senkit csak fölvette a lóvét és eltűnt... :P és most rá vannak állva a gorillák hogy őt is kinyírják,mert egy kis féreg XD
2010. aug. 6. 14:21
 8/37 A kérdező kommentje:
csak annyit tud hogy nagy gáz van. azt hogy mivan azt nem tudja ő szerintem nagyon másra gondol. és azt hiszi hogy segíthet...de nem tud
2010. aug. 6. 14:22
 9/37 anonim ***** válasza:
51%
na, izgi, mit csináltál, aminek egy hét múlva már semmi jelentősége, beszóltál anyunak?
2010. aug. 6. 14:22
 10/37 anonim ***** válasza:
57%

Én a helyedben leülnék a párommal és nagyon őszintén, az utolsó kis részletig beszámolnék arról, hogy mibe keveredtem és milyen veszélyeknek vagyok kitéve. Felvázolnám neki, hogy milyen kockázatot vállal, ha marad. Elmondanám, hogy nem cukiságból aggódom, hanem azért, mert húzós, súlyos "éles" az ügylet. Ezt meg kell értenie.

De ha már ilyen gondjaid vannak, akkor szerintem inkább a rendőrséghez kellene fordulnod, mert a szavaidból azt veszem ki, hogy adott esetben életveszélyesen is meg lehetsz fenyegetve. Vagy keress meg egy személyőrzéssel is foglalkozó biztonsági céget. Ha van testőröd, akkor a csaj is maradhat.

De amúgy a gondod valószínűleg büntetőjogi kategória lehet.

2010. aug. 6. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!