Hogyan mondjam meg neki h hagyjon el vagy valami? SOS
egy rettenetes dologba keveredtem és így a barátnőm is. nagyon gyorsan el kellene neki tűnni egy darabig. Félek hogy neki is baja lesz de nem érti meg, ő erről az egészről nem is tud. Ha megtudja akkor úgyis szakítana velem mert ő az ilyenekt nem szereti viszont azt meg nem akarom h valami baja legyen. Megszeretném védeni de nem akar elmenni tőlem azt mondta h majd együtt megcsináljuk. de olyan nincs h együtt megcsináljuk mert ezt nem lehet..één nem akartam...mégis megtörtént. ez egyedül az én kvanagy hülyeségem és egyedül kell belőle kimásznom
hogyan mondjam el neki hogy legalább 1 hétig menjen el tőlem? adnék neki pénzt is. de még csak azért se megy el mert szerinte túl cuki vagyok amikor aggódom érte. de itt most nem maradhat. nemsokára vége lesz az egésznek minimum 1 hét
27F
nem beszélek róla
esküszöm nem kamu csak félek nagyon
de ha szerintetek az akkor jelentsétek nyugodtan úgyis mindenki kamunak fogja nézni
Én a helyedben leülnék a párommal és nagyon őszintén, az utolsó kis részletig beszámolnék arról, hogy mibe keveredtem és milyen veszélyeknek vagyok kitéve. Felvázolnám neki, hogy milyen kockázatot vállal, ha marad. Elmondanám, hogy nem cukiságból aggódom, hanem azért, mert húzós, súlyos "éles" az ügylet. Ezt meg kell értenie.
De ha már ilyen gondjaid vannak, akkor szerintem inkább a rendőrséghez kellene fordulnod, mert a szavaidból azt veszem ki, hogy adott esetben életveszélyesen is meg lehetsz fenyegetve. Vagy keress meg egy személyőrzéssel is foglalkozó biztonsági céget. Ha van testőröd, akkor a csaj is maradhat.
De amúgy a gondod valószínűleg büntetőjogi kategória lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!