Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Hogy mondjam meg neki, hogy hagyjon már békén?

Figyelt kérdés

(bocs, tudom, hogy rossz kategória, de fontos!)

van egy csaj, aki folyton, mindenhova jön utánam(most, gimiben találkoztunk és valamiért nagyon megkedvelt). Egy ideig még "oké", de amikor már a vécére sem tudok elmenni anélkül, hogy elhangozna a "hova mész???" kérdés...

Mással is barátkozik, de rajtam lóg a legtöbbet. Ha elmennék haza(trolibusszal), akkor mondja, hogy "van még idő, nézzem meg, hogy hol lakik, megmutatja, hova szokott boltba menni reggel, kísérjem ki ide meg oda stb. Udvarias vagyok, úgyhogy megnéztem mindent, amit mutatni akart. De szinte mindig lekésem a trolit... És másnap megint kezdi: eljössz ide, meg ide????

Aranyos, meg minden, de már kicsit idegesítő. Tudom, hogy csak barátkozni próbál, meg minden, de nem hiszem el, hogy nem látja, hogy dög fáradt vagyok, mindjárt összeesek és semmi kedven nincs elmenni hozzájuk, +még a busz után is rohanni.

Ha frankón megmondanám, hogy:"na most itt hagyjál békén engemet", akkor meg 100%, hogy elmondja az egész osztálynak(túlozva, kiszínezve), hogy én mekkora bunkó vagyok és akkor egy haverom sem lesz(nem mintha most jelen pillanatban bárki is "kedvelne" az osztályban, de nem akarom lehúzni magam, hogy aztán suli végéig(mint általánosban) mindenki utáljon).

Mondhatjátok, hogy szemét alak vagyok, mert lehet, hgy igaz... :(

2010. szept. 7. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
jajj..hát mire találták ki a kifogasok.hu-t??:) remélem segitettem vele.:D
2010. szept. 7. 15:33
 2/7 anonim ***** válasza:
49%

Szia!

Szerintem válaszd a középutat.Néha mondj neki nemet, mondd azt hogy ilyen vagy olyan dolgod van!Lehet hogy ettől ő is észreveszi magát, ha meg nem akkor is legalább megszabadulsz tőle néha!

Idén kezdtétek a gimit?

Mert ha igen, akkor nyugi, még nagyon képlékeny az egész, ha összeismerkedik az osztály biztosan lesz más haverod/barátod is, legalábbis nálunk anno így volt!

20L

2010. szept. 7. 15:36
 3/7 A kérdező kommentje:
hát nem igazán... nem kifogás kellene, hanem az, hogy egy jódarabig szálljon már le rólam
2010. szept. 7. 15:36
 4/7 A kérdező kommentje:

2.

köszi, megpróbálom(jöhetnek még válaszok)

és igen, egy hete kezdtük a gimit! :)

2010. szept. 7. 15:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én mondanám neki, hogy nem, és nem... Hagyj már békén kérlek!

Akármennyire bunkóság, az is az, amit ő csinál..

2010. szept. 7. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

1. NEM BARÁTKOZIK a csaj, hanem össze akar jönni veled.

2. Amígy elmész vele mindenhova "udvariasságból", ne csodálkozz, hogy nem adja fel. Ez tulajdonképpen bíztatás a részedről.

3. Hogy mondd meg neki? Magyarul és őszintén: nincs kedved hozzá, haza akarsz menni. És menj is haza, különben ismét reménykedni fog - de ezt csak magadnak köszönheted.

4. Emiatt senki nem fog utálni, max. a csaj.

2010. szept. 7. 15:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérj tőle segítséget, amikor veled akar lenni.
2010. szept. 7. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!