Elegem van a férjem testvéréből, hogyan tudnám megértetni anyóssal, hogy csináljon valamit vele??
3hónapja anyósoméknál élünk. öten vagyunk,egy kicsi házban. a férjem, én, az anyja, az apja, és a testvére, aki még csak 6 éves. Nyávog, hangos játékokkal játszik, ugrál az ágyán, izgága stb... Elkéri a sminkjeimet, körömlakkjaimat. Úgyis csak magárakeni, és lemossa én meg nem errw dobom ki a pénzem. Vegyen neki a báttya... Baromira idegesítő egy gyerek. Többször szóltam anyósoméknak, hogy hallkítsák lejjebb a gyereküket, de semmi.
Én 23/L, a férjem 25/F
Az már régen rossz, ha a férj nem tud saját otthont teremteni. Meg eleve, hogy nincs igénye arra, hogy ne egy kis házban lakjon a családjával, miután megnősült. Ismertem egy ilyen “férfit”, hát az igazi szerencsétlen fajta. 50 felett meg mindig a szülei hazában él...
Gondolod, hogy az anyósodék a saját gyereküket fogjak leállítani a saját házukban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!