Miért ilyen rendetlen az anyám? Szörnyű miket művel!
Öcsémmel élnek ketten mert én elköltöztem 2 éve: nem bírtam. Szóval minden dolog a földön hever az egész lakásban,ruhától kezdve a szemétig ( van ott több éves szemét is akár)Szemeteszsákokba gyömöszölt ósdi cuccok amiket rég ki kellett volna dobni.Minden kacat össze vissza dobálva...
Hűtő tömve van a megrohadt és bomló kajáktól,amit évek óta ki se nyitottak,nemhogy kitakaritani. a szomszéd nénihez viszi anyám a kaját hűteni mert lusta kitakaritani a jégszekrényt! Egész konyhában is rohad minden szó szerint.Olyan büdös van a lakásban hogy hányni lehet,multkor egy nedves szőnyeg volt pár hónapig a fürdőkádban és kinőtt rajta 3 db gomba! Fújjjjj
elviselhetetlenül gusztustalan a lakás,nem takaritanak meg mondom,semmi!!! Hogyan vegyem rá őket hogy tegyék rendbe?
Amig otthon laktam nem volt ennyire kupi,de akkoris voltak durva dolgok. De most..ááááá
Segítsetek kérlek!!
L/25
lehet igazatok van,szednie kéne valamit. Egyébként tusolni azt tudnak,mert a kád fele üres,"csak" a másik fele van tele mindenfélével.
Tegnap mondtam neki,már ötszázadszor, hogy tegyen végre rendet,nehogy fertőzést kapjanak,mire azt válaszolta hogy óóó vigyázok én arra h ne kapjunk el semmit
ááááááááá
Jóisten bár nagyon nagyon régi kérdésre bukkantam, de ennyi idióta választ egy helyen még nem láttam, tisztelet a kis kivételnek..
Először azt meri neked írni valaki, hogy takaríts te anyád meg AZ ITT LAKÓ öcséd helyett. Ez akkora egy kőparaszt konzervatív magyar felfogás, mert a faszi keze lerohad, ha takarítani mer?? Miért is nem az öccsének kéne még segítenie otthon? Bocs, de ha otthon csövezem a szülőnél kutya kötelességem segíteni. Azért álljon már meg a menet ez nevetséges, hogy majd a lány fog odautazgatni rendbe tenni azt, aki 3 nap után ugyanolyan dzsuva.
A másik meg a pszichiáteres/gyógyszeres szöveg ezen végem volt. A magyar pszichiátriai ellátás a béka segge alatt van, a kezelés gyógyszerezésben merül ki, ami nem oldja meg a probléma gyökerét, meg szép kis függőséget tud okozni. A kérdező ezt már itt tudta, 2010-ben, és akkor utána még rákiabálják, hogy ő a hibás, amiért inkább pszichológushoz vinné az édesanyját. Atyaisten, szerintem ezért tart itt ez az ország, ahol most tart. :D aztán hasonlítsunk a mentális bajt tüdőgyulladáshoz..
Jézusom de sajnállak így utólag is kérdező, remélem rendben vagy azóta!
Én azt tettem volna, hogy kitartóan megyek anyummal pszichológiára, éreztetve, hogy nincs egyedül. A mocsok környezetből kijuttattam volna addig, az öcsém meg segítsen kialmolni a lakást egy takarítóbrigáddal. Ha jobb az állapota, újra élhetne önállóan ott az anyuka, tiszta környezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!