Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen rendetlen az...

Miért ilyen rendetlen az anyám? Szörnyű miket művel!

Figyelt kérdés

Öcsémmel élnek ketten mert én elköltöztem 2 éve: nem bírtam. Szóval minden dolog a földön hever az egész lakásban,ruhától kezdve a szemétig ( van ott több éves szemét is akár)Szemeteszsákokba gyömöszölt ósdi cuccok amiket rég ki kellett volna dobni.Minden kacat össze vissza dobálva...

Hűtő tömve van a megrohadt és bomló kajáktól,amit évek óta ki se nyitottak,nemhogy kitakaritani. a szomszéd nénihez viszi anyám a kaját hűteni mert lusta kitakaritani a jégszekrényt! Egész konyhában is rohad minden szó szerint.Olyan büdös van a lakásban hogy hányni lehet,multkor egy nedves szőnyeg volt pár hónapig a fürdőkádban és kinőtt rajta 3 db gomba! Fújjjjj

elviselhetetlenül gusztustalan a lakás,nem takaritanak meg mondom,semmi!!! Hogyan vegyem rá őket hogy tegyék rendbe?

Amig otthon laktam nem volt ennyire kupi,de akkoris voltak durva dolgok. De most..ááááá

Segítsetek kérlek!!

L/25

2010. aug. 5. 15:13
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

lehet igazatok van,szednie kéne valamit. Egyébként tusolni azt tudnak,mert a kád fele üres,"csak" a másik fele van tele mindenfélével.

Tegnap mondtam neki,már ötszázadszor, hogy tegyen végre rendet,nehogy fertőzést kapjanak,mire azt válaszolta hogy óóó vigyázok én arra h ne kapjunk el semmit

ááááááááá

2010. aug. 9. 14:13
 22/23 anonim ***** válasza:
Hát ez az! Aki beteg, annak hiába mondod, hogy tegyen végre rendet, mert az a betegségének a természete, hogy nem tud. A lábatlannak is hiába mondanád, hogy fusson már egy kört. Legfeljebb te tudsz kitakarítani, hálás lesz, de lehet, hogy nem látványosan, mert szégyellni fogja. Vissza kell menni az orvoshoz. És annyi csekély igazság van a gyógyszer veszélyei dologban, hogy a kezelés kezdetén előfordulhat ideiglenes állapotromlás, hiszen kémiailag belemászunk az agyba (mivelhogy maga a betegség sem lelki, hanem kémiai eredetű - ingerületátvitel, szerotonin), ezért gondos felügyelet alatt lehet csak elkezdeni, akár úgy is, hogy egy időre visszaköltözöl.
2010. aug. 9. 15:11
 23/23 anonim ***** válasza:

Jóisten bár nagyon nagyon régi kérdésre bukkantam, de ennyi idióta választ egy helyen még nem láttam, tisztelet a kis kivételnek..

Először azt meri neked írni valaki, hogy takaríts te anyád meg AZ ITT LAKÓ öcséd helyett. Ez akkora egy kőparaszt konzervatív magyar felfogás, mert a faszi keze lerohad, ha takarítani mer?? Miért is nem az öccsének kéne még segítenie otthon? Bocs, de ha otthon csövezem a szülőnél kutya kötelességem segíteni. Azért álljon már meg a menet ez nevetséges, hogy majd a lány fog odautazgatni rendbe tenni azt, aki 3 nap után ugyanolyan dzsuva.

A másik meg a pszichiáteres/gyógyszeres szöveg ezen végem volt. A magyar pszichiátriai ellátás a béka segge alatt van, a kezelés gyógyszerezésben merül ki, ami nem oldja meg a probléma gyökerét, meg szép kis függőséget tud okozni. A kérdező ezt már itt tudta, 2010-ben, és akkor utána még rákiabálják, hogy ő a hibás, amiért inkább pszichológushoz vinné az édesanyját. Atyaisten, szerintem ezért tart itt ez az ország, ahol most tart. :D aztán hasonlítsunk a mentális bajt tüdőgyulladáshoz..

Jézusom de sajnállak így utólag is kérdező, remélem rendben vagy azóta!

Én azt tettem volna, hogy kitartóan megyek anyummal pszichológiára, éreztetve, hogy nincs egyedül. A mocsok környezetből kijuttattam volna addig, az öcsém meg segítsen kialmolni a lakást egy takarítóbrigáddal. Ha jobb az állapota, újra élhetne önállóan ott az anyuka, tiszta környezetben.

2023. aug. 22. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!