Miért ilyen rendetlen az anyám? Szörnyű miket művel!
Öcsémmel élnek ketten mert én elköltöztem 2 éve: nem bírtam. Szóval minden dolog a földön hever az egész lakásban,ruhától kezdve a szemétig ( van ott több éves szemét is akár)Szemeteszsákokba gyömöszölt ósdi cuccok amiket rég ki kellett volna dobni.Minden kacat össze vissza dobálva...
Hűtő tömve van a megrohadt és bomló kajáktól,amit évek óta ki se nyitottak,nemhogy kitakaritani. a szomszéd nénihez viszi anyám a kaját hűteni mert lusta kitakaritani a jégszekrényt! Egész konyhában is rohad minden szó szerint.Olyan büdös van a lakásban hogy hányni lehet,multkor egy nedves szőnyeg volt pár hónapig a fürdőkádban és kinőtt rajta 3 db gomba! Fújjjjj
elviselhetetlenül gusztustalan a lakás,nem takaritanak meg mondom,semmi!!! Hogyan vegyem rá őket hogy tegyék rendbe?
Amig otthon laktam nem volt ennyire kupi,de akkoris voltak durva dolgok. De most..ááááá
Segítsetek kérlek!!
L/25
ja és anyám nyugdijas semmit sem csinál egész nap otthon ül egyik fotelből a másikba
öcsém meg egyetemista,de ő sem csinál otthon semmit.Nem tudom hogy lehet így élni.
sokszor megyek haza hozzájuk de nem birok fél óránál tovább ott lenni pont ezek miatt.Rohadtul zavar mert mindig is ilyen volt,amig nagymamám erőben volt,mióta az eszemet tudom,ő takaritott meg rakott rendet. Amióta nagyi beteg meg öreg,kb.6 éve azóta folyamatosan lejebb romlik a lakás.Én mig otthon laktam hiába takatitottam meg pakoltam mert 2 nap mulva ugyanolyan lett.Emléxem egyszer egy nagy szobát teljesen rendbe raktam minden,3 nap mulva már lépni nem lehetett benne mert anyám minden cuccot odavitt. Azóta úgy áll át kell bukfencezni a szemétdombon :S
El nem tudjátok képzelni mennyire szeretnék egy tiszta,igényes édesanyát! Akihez jó hazamenni és főz valami finomat!! EBBEN NEKEM SOHA NEM VOLT RÉSZEM.:((
nem iszik,de elég depis szokott lenni. Tesómat kérdeztem nem akar-e elköltözni azt mondta neki jó így. :S
Pont azért,mert szeretem anyumat meg tesómat is,nem akarom hogy így éljenek! Multkor anyu sirt is nekem, hogy annyira bántja hogy az öcsém ilyen körülmények közt él! Erre mondom neki, tenni kéne valamit mire ő: ááá nem lehet...és eltereli mindig a szót ha felhozom ezt a témát
no comment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!