Leszbikus feleség!? Mit tennétek, ha egy nap egyszerűen közölné a párotok, hogy a saját neméhez vonzódik?
"Én is nagyon szeretem a párom de semmilyen félresiklást nem tudnék neki megbocsátani.És tudom,hogy ő se nekem.
Ne haragudjatok,hogy ezt írom de szerintem egy család alapja az erkölcsösség és egymás tisztelete.
Ha valaki kalandokra vágyik,ne alapítson családot. "
Egyetértek!
Mielőtt tovább hullámoznának a kedélyek, maradok E/3.
Ha a feleség jó anya, jó társ volt eddig, 34 évig heteroszexuális nő, akkor mi válthat ki leszbikusságot? A férj hogyan tudná ezt helyrehozni? Ti mit tennétek egy ilyen szituációban? Mert ugye a "Ha megcsalsz egy leszbi rib@nccal, akkor elvágom a torkodat!" - nem igazán megfelelő reakció.
Egyetértek utolsóval, hogy egy család alapja az erkölcsösség.
Ha terhes a feleség, lehetnek hülye ötletei, de nekem is fura, hogy egy leszbi ennyi idő után jön rá, mi van. Amúgy meg ilyen világot élünk, még ha közhely is. Divat másnak lenni, divat erre nyitottnak lenni. Nem kellenek határok, mindenki önző módon csak a saját maga érvényesülésére figyel.
Ha most terhes a feleség, én a férj helyében megvárnám amíg megszül az asszony. Terhesen csak nem kezd bele új/leszbi kapcsolatba, utána meg talán nem fog ennyire unatkozni...
Mikor szült? Szoptat még? Attól kifordulhat önmagából. És ezesetben segíthet a szoptatás abbahagyása.
Ha nem a hormonok okozzák, akkor tényleg nem az, akinek eddig mutatta magát. Szerintem sem megoldás a "grupi", egy házasság nem erről kéne, hogy szóljon. (Szép példa a nem olyan régen itt futott sztori, hogy egy ilyen alkalommal teherbe esett az egyik feleség, csak épp nem tudta a férjétől, vagy a másik páros fiú tagjától...) Ha nagyon komolyan gondolja, csinálni fogja, és azt hiszem, nem tudnék így mellette élni.
Senki nem beszélt arról, hogy ne legyen monogám, annyiról votl szó, hogy ajánlja fel. Lehet megijed a nő és visszautasítja, ha tetszik, akkor mondom úgy, hogy blöfföljön a férj.
Mellesleg a puszilgatós sztoriba nem gondoltam bele, azonban ha választanátok valakit (bár már egyértelmű számomra, hogy nem lesz 3as) akkor nem hiszem, hogy egy gombás micsodájú, igénytelen partner lenne az. Az hogy a férj fiatalabb korában kipróbálta, de nem olyan nőt vett el, hát ez van. Elvett egy lezbikust... Melyik a jobb?
Lehet a feleségednek csak jó szex kéne.És én a jó szexet nem a misszionriús pózra értem.Erkörcsmániásan nem lehet jót szexelni és kielégiteni egy nőt,akinek még valószínű a hormonjai is beindultak.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!