Hogy kezeljem frappánsan a beszólásokat arra, hogy meghíztam?
Figyelt kérdés
Hétvégén megyek haza magyarba, már egy éve nem voltam otthon és azota nagyon sokat felszedtem. Tuti lesznek jóakarók, akik ezt majd megjegyzik és ahelyett, hogy kínosan feszengnék, kéne valami frappáns válasz. Valami javaslat?😅
18/l
2020. aug. 3. 19:47
21/27 yzf válasza:
Én azt szoktam mondani:
Belőlem az a jó, ha minél több van!
22/27 veterán vas válasza:
"megyek haza magyarba"
Úgy tűnik súlyban gyarapodtál, de anyanyelvben vesztettél.... :(
23/27 anonim válasza:
De mi sértő benne? Tegyük fel lenne a férfiaknak ilyan fasznagyobbító alsónadrágjuk, és sztem vicces lenne, ha hordaná a párja a kerdezonek, hisz ő vele van már 4 éve, semmi baja a futyi meretevel, de ha előtte oltozne, biztos pajzán huncutsagbol odanyulna, hogy ez mi ez? 😅
24/27 anonim válasza:
Uha, ezt ide akartam írni. 23-voltam. Elnézést.
25/27 anonim válasza:
*nem ide, ezt is elqurtam, mert beparáztam. 😅 Csak egy rohadt kezmozdulat, aztán már nem is ott vagyok (írok), ahova akartam. 😊
26/27 A kérdező kommentje:
Semmi gond😂
2020. okt. 8. 22:51
27/27 veterán vas válasza:
Egy ismerősön az ilyen megjegyzésekre azt válaszolja:
aki sovány az vagy csóró vagy beteg.
Ez is egy magyarázat........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!