Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ehhez mit szóltok? Volt-van...

Ehhez mit szóltok? Volt-van alapja az e fajta beszólásoknak? Már nem az első.

Figyelt kérdés

Ma a párkapcsolatokról beszéltünk úgy általában egy pszichológia kurzuson. Mindenki elmondhatta, hogy van-e, nincs-e kapcsolata, ha van milyen, ha nincs milyen volt...

Mikor rám került a sor elmeséltem, hogy 3 éve élek párkapcsolatban egy sráccal, akit még gimis koromból ismerek. Másfél éve vagyunk távkapcsolatban, de amúgy egy városban élünk, csak egyetem miatt így alakult. Elmondtam, hogy a bizalom nálunk nem kérdéses és sosem gondolkodtam azon, hogy esetleg megcsal, nem naivság, nincs okom rá, ismerem, hogy a páromnak mi erről az életfelfogása...A szeret témáról pedig az a véleményem, hogy én napról napra jobban szeretem, és azonkívül, hogy csodálatos férfi, gyerekeim apját látom benne, és ahogy telik az idő ezt egyre inkább érzem. Ő is hasonló érzésekkel van irántam, már bankett óta arról álmodozunk, hogy milyen legyen az közös gyerek...

Na ennyit ízelítőnek kb. amiket mondtam. erre egyik lány aki másképp unokatestvérem is beszólt, hogy akik "így ráragadnak a másikra azok sosem lesznek boldogok". Nem tudom, én nem vagyok rá ragadva, többször átbeszéltük, ha véletlenül valamelyikünk már nem lesz szerelmes akkor szétválnak útjaink mert nem lenne értelme hitegetni egymást.

De nem ez az első eset, többször kapjuk a nyakunkba, hogy miért nem "élünk"? Meg miért nem próbálunk ki mást...

A legjobban ez akaszt ki, hogy attól mert 17 éves koromból ismerem lehetünk boldogok szerintem. Sőt szerintem fantasztikus dolog lehet egy igazi nagy gimis szerelemből...

Vannak ismerőseim akik tudatosan készültek a házasságra (értsd ez alatt hónaponta párt váltottak, a "megfelelőhöz" mentek, ) aztán 2 hónap múlva válás...szerintem ez nem irányadó...

vigasztaljatok meg:)))

21-L

2010. okt. 13. 19:22
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Nincs alapja. Ha vele jó, akkor nem kell kipróbálni mást.
2010. okt. 13. 19:26
 2/32 anonim ***** válasza:
94%
Csak irigyek, meg korlátolt felfogásúak.
2010. okt. 13. 19:27
 3/32 anonim válasza:
93%

Boldog vagy és ez a lényeg. Mással ne törődj.

Ha nem tartják tiszteledben az érzéseidet, keress más barátokat.

2010. okt. 13. 19:31
 4/32 anonim ***** válasza:
97%

Próbáljatok ki mást,ez baromság.Ha nincs rá igényetek,akkor miért szakitanátok vagy kurogatnátok mással? Nem te lennél az első és nem is az utolsó aki a gimiről élete végéig együtt van valakivel. Szép az ilyen szerelem,de azért közös gyerekről ábrándozni anno egy gimis kapcsolatban kicsit megmosolyogtató:). Én is voltam igy..már kétszer. A fél karomat odaadtam volna mindkettőért,aztán a dolgok nem úgy alakultak . A harmadik nagy szerelmemmel kötöttem össze az életem,pedig az elsőnél is azt éreztem,hogy nála jobbat sosem találnék és hozzá fogok férjhez menni.Aztán mégsem ő volt a tökéletes:) Ezt egyáltalán nem rosszindulatbol irom,félre ne érts. Csak tudd,hogy ilyen is van,tartogat meglepetéseket az élet.:)

Én mindenestre hosszú boldog jövőt kivánok nektek ha ti egymásban találtátok meg az igazit

2010. okt. 13. 19:32
 5/32 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem teljes mértékben igazad van.Sosem értem h pár hónap járás után hogyan lehet olyan nagy a szerelem

Egy jó tanács: vigyázz hogy később a nagy szerelemben nehogy elfelejtkezz a barátaidról.Ezt csak azért mondom mert az egyik barátnőm is nagyonnagy szerelembe esett és azóta ha sms írok akkor még csak nem is válaszol mert mindig a szerelmével tölti az időt.

2010. okt. 13. 19:32
 6/32 anonim ***** válasza:
97%
Megvígasztalni nem tudlak, de megérteni megértelek. Nem kell ahhoz száz évig együtt járni valakivel, hogy boldog legyél, és az sem feltétel, hogy legalább 25 éves korodban találd meg az igazit. Ha úgy érzitek, hogy kölcsönösen megtaláltátok a másikban azt, amit egy párkapcsolattól vártok, akkor minden oké.
2010. okt. 13. 19:33
 7/32 anonim ***** válasza:
96%
Biztosan irigykednek.
2010. okt. 13. 19:35
 8/32 anonim ***** válasza:
96%
21éves vagyok, 17éves korom óta vagyok együtt a barátommal, aki az első szerelmem, és jól érzem magam vele. Még senki nem mondta azt hogy miért nem próbálok ki mást...Szerintem valami baj van az emberek felfogásával, akik körülvesznek.
2010. okt. 13. 19:36
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

Nincs igazuk ;)

Én is megkapom a magamét, én 4 éve vagyok párkapcsolatban és 19 leszek... Szóval nem volt elég megküzdeni a "fiatalon kezded" dologgal, még ez is jött, hogy miért nem élek...

Ezek az emberek nem hiszik el, hogy nekünk(te,én, többiek) ez az ÉLET :D ennél nem tudok jobbat elképzelni...

sok boldogségot nektek, és kitartás.. többiek meg hadd irigykedjenek:)

2010. okt. 13. 19:40
 10/32 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Mi is 18 évesek voltunk, amikor megismertük egymást a párommal. Nekem is anyukám sokáig mondogatta, hogy fiatal vagyok még, miért nem járok bulizni, mint mások... meg miért nem ismerkedem meg sok fiúval inkább.- Merthogy mi már akkor éreztük, hogy együtt maradunk. Én is pontosan ezeket éreztem és érzem is, amiket te. Szeretetetünk- szerelmünk egyre inkább kiállja az idő próbáját és mostmár lassan 7 éve ismerjük egymást. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy megismertem ŐT, sőt, szerencsésnek tartom magam, hogy ilyen hamar megtaláltam. A tapasztalatom pedig az, hogy sok ismerős lány irigy rám, amiért tényleg boldog vagyok már 7 éve... Mostmár egyre gyakrabban beszélgetünk arról, hogy lassan elérkeztünk a családdá váláshoz is:-) Egyszer biztosan összeházasodunk (ha lesz elég pénzünk egy lagzihoz), hiszen erről is álmodozunk, de a gyerek az ettől független.

Összegzés: nyugodj meg, a legfontosabb, hogy magatokban, egymásban bízzatok és kitartóan szeressétek egymást.

További hosszú boldogságot kívánok nektek!

2010. okt. 13. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!