Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kezeljem frappánsan a...

Hogy kezeljem frappánsan a beszólásokat arra, hogy meghíztam?

Figyelt kérdés

Hétvégén megyek haza magyarba, már egy éve nem voltam otthon és azota nagyon sokat felszedtem. Tuti lesznek jóakarók, akik ezt majd megjegyzik és ahelyett, hogy kínosan feszengnék, kéne valami frappáns válasz. Valami javaslat?😅

18/l

2020. aug. 3. 19:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%
Amugy tuti inkabb feszengenek...tok nem divat a testgyalazas..vegye mar eszre magat a bunk...
2020. aug. 3. 20:34
 12/27 anonim ***** válasza:
67%

magyarba :D :D

Mondd, hogy ez a test már túl jó magyarba.

2020. aug. 3. 20:36
 13/27 anonim ***** válasza:
92%
Tudod a bőröm alatt is pénz van. 😉😋
2020. aug. 3. 20:44
 14/27 anonim ***** válasza:
78%
A pasim azt mondta, hogy nagy kofferba jó pakolni.
2020. aug. 3. 20:52
 15/27 kovpet ***** válasza:
24%
Én, az elmés beszólások mestere így felelnék meg választékosan a kihívásra: akkor kapjátok be!
2020. aug. 3. 21:36
 16/27 anonim ***** válasza:
28%
magyarba...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Olcsó proli, "kimentemkülföldiábaéslenézemacsórómagyarokat" kifejezés
2020. aug. 3. 21:43
 17/27 anonim ***** válasza:
69%
#16 Soha nem fogalmaznék így. De akkor is kiakadnál, hogy ha azt mondaná "olaszba megy a kamion"?
2020. aug. 3. 21:51
 18/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi frappáns válaszokat😁

#17, köszii... persze gondolom ezek csak pattognak mert németbe tanulok, horvátba nyaralok, lengyelbe sakkozok, oroszba meg telelek stb.... szarul hangzik, de attól még nyelvtanilag helyes, de azért örülök, hogy megfogtátok a lényeget xd

2020. aug. 3. 22:00
 19/27 anonim ***** válasza:
81%

Lehet, hogy nyelvtanilag jó a “magyarba” ilyen white trash logika szerint, ellenben valóban borzasztó prolin hangzik, már ne is haragudj. Nem igaz, hogy nem bántja a szépérzéked.

agyvérzés OFF

Milyen család már az, ahol a külföldről hazajött fiatalhoz az az első megszólalás, hogy “Szia Kati, jaj de meghíztál!”...? Nem vagy köteles végighallgatni. Ne szégyenkezz, hanem állj a sarkadra.

2020. aug. 4. 17:18
 20/27 anonim ***** válasza:
73%
#19 Én kint éltem több mint tízévet a családommal. Ritkán találkoztam kint magyarokkal, Lutonon össze-összefuttam néha mikor öcsémhez és tágabb rokonsághoz hazamentem. Ott elhangzott ez a "magyarba"/"Magyarba" is. De ahogy Ferihegyen és Lutonon sem túl szép megfogalmazás. Én nem vettem át a vitatott kifejezést, és ha egyszer kétszer szóltam érte max.
2020. aug. 4. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!