Szerintetek az normális ha nincs ebéd akkor én nem csinálhatok magamnak, nem rendelhetek, nem mehetek kajáldába?
Anyám pár hónapja elkezdte azt hogy nem főz, csak nagyritkán, vasárnap esetleg mert akkor néha van vendég.
Oké, nem vagyok életképtelen, csinálok magamnak. Erre az volt a válasz hogy nem lehet, akkor csináljak mindenkinek. Én magamnak csak ilyen nagyon egyszerű dolgokat akartam, a legnehezebb is 3db palacsinta volt, illetve mivel én dolgozok anyámmal ellentétben nincs több órám hogy 5 személyre csináljak kaját.
Akkor rendelek. Hú akkora cirkusz lett belőle hogy mit képzelek, ők meg majd nézik stb.
Végül elkezdtem eljárni a 2 utcával arrébb lévő kajáldába, de már ez is tilos, bár normális indok erre nincs, csak akkor lehet ha őket is viszem és én fizetek.
Szerintetek ez normális? Gyakorlatilag el van várva hogy reggel ebéd vacsora szendvics legyen. Jelenleg munka előtt után eszek sunyiba, mert így kell tennem, máshogy nem lehet. (OKJ mellett dolgozok, most nyáron meg full 8 órában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!