Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az normális ha...

Szerintetek az normális ha nincs ebéd akkor én nem csinálhatok magamnak, nem rendelhetek, nem mehetek kajáldába?

Figyelt kérdés

Anyám pár hónapja elkezdte azt hogy nem főz, csak nagyritkán, vasárnap esetleg mert akkor néha van vendég.

Oké, nem vagyok életképtelen, csinálok magamnak. Erre az volt a válasz hogy nem lehet, akkor csináljak mindenkinek. Én magamnak csak ilyen nagyon egyszerű dolgokat akartam, a legnehezebb is 3db palacsinta volt, illetve mivel én dolgozok anyámmal ellentétben nincs több órám hogy 5 személyre csináljak kaját.

Akkor rendelek. Hú akkora cirkusz lett belőle hogy mit képzelek, ők meg majd nézik stb.

Végül elkezdtem eljárni a 2 utcával arrébb lévő kajáldába, de már ez is tilos, bár normális indok erre nincs, csak akkor lehet ha őket is viszem és én fizetek.

Szerintetek ez normális? Gyakorlatilag el van várva hogy reggel ebéd vacsora szendvics legyen. Jelenleg munka előtt után eszek sunyiba, mert így kell tennem, máshogy nem lehet. (OKJ mellett dolgozok, most nyáron meg full 8 órában)

2020. aug. 2. 12:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
18%
Mondjuk a péksüti/hamburger és a szendvics közt nem sok különbséget látok...
2020. aug. 2. 12:18
 12/31 anonim ***** válasza:
12%
El is költözhetsz ám otthonról...
2020. aug. 2. 12:18
 13/31 anonim ***** válasza:
99%
De ha elmész valahova kajálni, azt miért kell otthon bejelenteni? Azt mondod elmész valahova, és közben betérsz egy kajáldába. És soha senki nem tudja meg.
2020. aug. 2. 12:22
 14/31 anonim ***** válasza:
86%

Talán arra hajt, hogy feladd a küzdelmet, és inkább főzz-süss az egész családnak, csak ne legyen balhé. Kényelmes lenne neki, csak ülne a valagán egész nap, te meg megcsinálnád az ebédet mindenkinek...

Az nem is lenne gáz, ha néha Ő főzne, néha te, néha közösen, stb. De ez, hogy kb. soha semmi ehető nincs otthon, és fel vannak háborodva, ha elmész valahova ebédelni... ez tényleg nagyon gáz. Ez nem normális viselkedés, ne haragudj, de anyukádék fejében valami nagyon nincs rendben.

Szerintem nyugodtan csináld azt, amit akarsz. Ha főzni akarsz, főzz, ha rendelni akarsz, rendelj, ha étterembe akarsz menni, akkor menj. Oda se figyelj arra, hogy mit makognak. Majd ha ők is éhesek lesznek, akkor szépen felemelik a hátsójukat, és intéznek maguknak ők is kaját. Vagy koplaljanak, ha nekik az a jó. Nem kell velük foglalkoznod.

2020. aug. 2. 12:26
 15/31 anonim ***** válasza:
80%

Ők mit esznek? Ha csinálnak maguknak ebédet, miért nem csinálnak mindenkinek?

Nekem fura ez az egész.

2020. aug. 2. 12:29
 16/31 anonim ***** válasza:
15%

"Kényelmes lenne neki, csak ülne a valagán egész nap, te meg megcsinálnád az ebédet mindenkinek..."

Mert ha az anya csinálja meg, akkor a többieknek kényelmes, hiszen ők ülnék egész nap a valagukon, ahogy fogalmaztál, ugye? Ez pontosan mivel jobb?

2020. aug. 2. 12:31
 17/31 anonim ***** válasza:
24%
Ez megint egy olyan kérdés, hogy az előzményeket, a háttérstoryt nem ismerjük. Nekem ebből az jön le, hogy te olyan semmit nem csinalsz típus vagy otthon, ezért a szüleid kicsit nevelni akarnak, hogy háziasabb legyél, tanulj neg főzni, elvégre 18 evésen már illene. Én egyetemen csinaltam az msc-t, mellette Okj-ra jartam heti 3 nap és 8 órában dolgoztam, mindezt egyszerre. Mégis megoldottam a főzést.
2020. aug. 2. 12:32
 18/31 anonim ***** válasza:
90%

Én tudomásul venném, hogy cirkusz lenne, de csakis magamra főznék.

Ellenben, ha kitör a cirkusz, epés megjegyzéseket tennék lusta háziasszonyokra, akik főzni ugyan nem képesek, de a gyerekük szájából kiennék a falatot.

2020. aug. 2. 12:37
 19/31 anonim ***** válasza:
19%

Tészta + paradicsomoszósz + fűszerek + sajt kb. 20 perc

Tészta + pirított sonka + tejszín + fűszerek kb. 20 perc

Sültkrumpli + ketchup kb. 20 perc

Az már mindegy hány főre csinálod. Nem sokkal több idő.

És ki vásáról be? Mi történik azokkal a cuccokkal, amiket megvettetek, de senki sem használta fel?

2020. aug. 2. 12:40
 20/31 anonim ***** válasza:
17%
Nem lehet, hogy esetleg pénzügyi gondjaik vannak? Nehéz elképzelnem, hogy valaki önszántából éljen napi 3 szendvicsen.
2020. aug. 2. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!