Mit csinálhatok rosszul? Vagy ez teljesen normális?
Július végén elkezdtem diétázni, mert éreztem magamon, h felcsusszant pár felesleges kiló és nem is éreztem jól magamat a bőrömben (167 cm magassághoz 67-68 kg járt...). A diéta mellett (igyekszek) minden 2. nap lemenni a terembe, ahol súlyokkal edzünk. A "szünet" napokon pedig szobabiciklire pattanok és egy 35 percet tekerek. Az 1 hónap elteltével többen is mondták, h látják rajtam a fogyást, ami leginkább a hasamon és a csípőm tájékán észrevehető (én is megfigyeltem, h a feleslegek kisebbek) és h a lábaim, kezeim feszesebbek lettek.
Természetesen nem vártam és nem is várok csodát 30 nap alatt, de amit ma este mutatott a mérleg azt nem vártam... 1 hónappal ezelőtt álltam rá utoljára és most kíváncsi voltam, h mit fog mutatni... 70kg... ??? Mit csinálok rosszul? A diéta alatt minden szénhidrátos dolgot kivontam az étrendemből, igyekszem sok fehérjét bevinni a szervezetembe, napi 3x-4x-i étkezés... Viszont menstruáció előtti napon vagyok. Nem tartom valószínűleg, de közbejátszhat amolyan "puffadás"?! Valakinek, valami tanács? :( Picit letörtem mert nem erre számítottam...
Mivel sulyzozol felszeded az izmot es az izom tobbet nyom mint a zsir :) A tukor a lenyeg!!
Menstruacio elott a szervezet visszatartja a vizet,megtobbet mutat
Közben utána olvastam pár cikknek és mindenhol ezt írták, h az első hónapok ilyenek, amikor nem kell megijedni, h többet mutat a mérleg, mert a test izomban erősödött és többet nyom! Köszönöm a válaszokat, remélem az elszántság még hosszú ideig mellettem fog állni! :) A párom is épp ma dicsért meg, h nagyon látja a hasi részemen, de amint ráálltam a mérlegre egyből azt gondoltam, h lehet csak udvarias akart lenni, mert a számok nem bizonyítják! :)
Még olyan kérdés: A "csaló" napokat milyen időközönként lehet megejteni? Én 3. heti szombatot gondolom ideálisnak. Ezalatt azt értem, h az egyik étkezéskor olyat eszek amit nem diétás. Pl. 2 héttel ezelőtt lasagne-t ettünk ebédre és délután még ide-oda járkáltunk, h azért ne az egész rakódjon le :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!