Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok kilépni egy rossz...

Nem tudok kilépni egy rossz kapcsolatból. Hogy vegyem rá magam?

Figyelt kérdés

Párommal több, mint 4 éve vagyunk együtt. Már nem érdeklődik irántam , teljesen ellaposodott a kapcsolat. Néha találkozunk (heti 1-2 max) és ennyi. A szex sem a legjobb, sosem volt tökéletes:(

Ezek ellenére imádom, állandóan rá gondolok, ha együtt vagyunk (mégha bunkózik is) imádom Őt.

Olyan vagyok mint egy vak kislány, aki rózsaszín ködben él több, mint 4 éve pedig lassan 21 leszek.

Nélküle nemtudok élni mégis el kell hagynom.

Mit tegyek? Lehet ezen javítani? Hogy tudnám elfelejteni azt aki 4 éve legfontosabb része az életemnek.

2010. aug. 3. 21:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hagyd ott és kérdezd meg magadtól:számit ez 5 év múlva?
2010. aug. 7. 16:21
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

nem olvastam el a hozzászólásokat

Én azt mondom, hogy inkább legyél egyedül, mit egy rossz kapcsolatban lenni.

Én ugyan fiú vagyok, de én is egy 3 éves kapcsolatból léptem ki, és csak most érzem azt, hogy egy másik komoly kapcsolatot tudnék kezdeni (másfél év után).

2010. aug. 7. 16:27
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
A testvérem is ebbe a szituban van, de a pasija túlságosan ragaszkodik hozzá, nem engedi el egyedül és nagyon féltékeny.Van 1 gyerekük, most 1 éves, azóta vannak ezek a gondok!De a tesómnak tetszik nagyon egy másik faszi!Én már rengetegszer beszéltem vele, h hagyja el, de akár a falnak beszélnék, szal a lényeg, h mihamarabb szabadulj meg tőle, mert egyre szarabb lesszz neked! 19/F
2010. aug. 7. 16:36
 24/24 anonim ***** válasza:
20%

Bocs, kicsit nyersen fogok fogalmazni, ugyanilyen helyzetben voltam, így közeli az élmény.

Rohadtul nem tudja senki megmondani, és te sem tudhatod, hogy mi lesz a jó döntés.

Nekem anno mindenki azt mondta, hagyjam el, jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.

Azt gondoltam én is, hogy akkor most elég, szakítok.

Megtettem. Egy ideig nem éreztem, hogy olyan rossz lenne. Felszabadultnak éreztem magam. Aztán minden nagyonnagyon szar lett. Odáig jutottam, hogy megkíséreltem öngyilkos lenni, és pszichiátriára jutottam.

Én így utólag azt mondom, meg kellett volna próbálnom minden erömmel jobbá tenni a kapcsolatot, megtenni erömön felül mindent, és ha így sem megy, akkor hagyni abba. De nem így.

2010. aug. 7. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!