Nem tudok kilépni egy rossz kapcsolatból. Hogy vegyem rá magam?
Párommal több, mint 4 éve vagyunk együtt. Már nem érdeklődik irántam , teljesen ellaposodott a kapcsolat. Néha találkozunk (heti 1-2 max) és ennyi. A szex sem a legjobb, sosem volt tökéletes:(
Ezek ellenére imádom, állandóan rá gondolok, ha együtt vagyunk (mégha bunkózik is) imádom Őt.
Olyan vagyok mint egy vak kislány, aki rózsaszín ködben él több, mint 4 éve pedig lassan 21 leszek.
Nélküle nemtudok élni mégis el kell hagynom.
Mit tegyek? Lehet ezen javítani? Hogy tudnám elfelejteni azt aki 4 éve legfontosabb része az életemnek.
Szerintem ne áltasd magad.Ha látod a hibáit és ha már megfordult a fejedben,hogy szakíts,akkor már rég nincs rózsaszín köd benned sem.Aki tényleg vak és lilaködben van,az nem ismeri el,hogy a párja nem egy félisten.Ha épp bunkó vele,akkor is mentegeti,mert biztos rossz napja van,meg esett az eső,meg drágább lett a kenyér.Szóval minden és mindenki hibás,csak a párja nem.Az pedig még B tervként sincs jelen,hogy elhagyja.
Te érzed úgy,hogy ez a kapcsolat kifújt.Lehet,hogy a megszokást siratod,de mást biztos nem.Nem kell elfelejteni a 4 évet,nem is lehet.Egy szakítás nem egyenlő a teljes amnéziával.Sőt,minden párkapcsolatból lehet és kell tanulni is,hogy a következő jobb legyen.
Szakíts vele és éld ki magad.
nem nős, ő az a tipikus agglegény. Egyéni szokásokkal, elvárásokkal stb.
Köszi mindenkinek igyekszem befejezni, csak nehéz lesz.
Az agglegény attól agglegény, hogy soha nem nősül meg. Én is találkoztam ilyennel, folyamtosan keresi az igazit, de valahogy soha nem találja.
Ha neked jó egy meddő kapcsolatban, ami nem vezet sehova, maradj. De ha előbb-utóbb (természetesen nem 20 évesen) családot szeretnél, akkor minél előbb kezdd el keresni az igazit, annál nagyobb esélyed van, hogy megtalálod. A jó és családcentrikus pasik hamar elkelnek.
Azt irod h nem is bánik veled rendesen,az ágyban sem jo vele
Nem lehet ha öszinte vagy magadhoz,olyan dolgokkal ruháztad fel,vagy annyira bele élted már magad hogy ez lesz az igazi,hogy nem akarsz elszakadni az álmaidtól?Kicsit merengj már el azon,hogy mi a csudát szeretsz még rajta?Az tetszik hogy durva? Hogy alig törödik veled? Nem szenvedtél még eleget?Simán eldöntheted sirás és sopánkodás nélkül -Mire is vágysz?
Szenvedni szeretsz? Maradj vele!! Ujra boldog akarsz lenni és mással folytatni? Akkor indulj már el!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!