Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más embereknek miért jut...

Más embereknek miért jut mindig a szerencséből? Nekem pedig miért nem?

Figyelt kérdés
Én is vágyok arra hogy egyszer valaki annyira szeressen, hogy engem is eljegyezzenek majd elvegyenek, de erre semmi esélyt se látok. Bezzeg engem mindig átvernek a férfiak, nem hogy elvegyenek, más nőknek meg a fenekét kinyalják.
2020. júl. 27. 13:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező az a bajod hogy álomvilágban élsz, talán túl sok romantikus filmet láttál. Az életben ez nem úgy működik hogy egyszer csak futás közben megbotlasz egy jóképű idegeneben aki kiderítí a számod és egy hét múlva felmászik az erkélyedre egy hatalmas gyémántgyűrűvel. Egy kapcsolat nem szerencse kérdése, 2 ember nem kevés munkája és önfeláldozása van benne. Talán az a baj, hogy irreális elvárásaid vannak, nem tudom, mert nem ismerlek. Mindenesetre abban igaza van a többieknek hogy magadban kell rendbetenni a dolgokat
2020. júl. 27. 16:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Tegyél érte. Dolgozz meg érte. Mint mindenki más. Pro és kontra.
2020. júl. 27. 17:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Megint te? Egyszer már írhatnál bővebben is magadról, mert azt elégszer olvastuk már, hogy neked milyen rossz.
2020. júl. 27. 22:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!