Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehetne kezdeni hugom...

Mit lehetne kezdeni hugom pofátlanságával? Vagy ez már szimpla gonoszság?

Figyelt kérdés
A hugom mindig is másképp gondolkozott, mint a család többi tagja, szerintem szörnyen önző volt már gyerekként is, de lehet azért látom így, mert nagy köztünk a korkülönbség. Sok érdekes húzása volt már, de a mostani annyira felhúzott, hogy aludni sem tudok és igazából nem is nagyon tudom milyen választ kaphatok erre a kérdésre, leginkább csak ki akarom magamból írni. Illetve lehet, hogy én gondolkodom rosszul és van joga ilyesmit kérni, bár erre kevés esélyt látok. Szóval fogta magát és a semmiből beállított az egyébként mostanában nagyon betegeskedő mamánkhoz, hogy keresse elő a háza papírjait és irassa át az ingatlant az ő nevére. Először finom próbálta rávenni, hogy mégis csak ő érdemli meg azt a házat, hisz ő játszott ott gyerekként a legtöbbet. Mondjuk ezt nem is értem honnan szedte, mikor ő kisgyerek volt már a többi unoka mind fiatal felnőtt lett, nyilván nem játszottunk már mamánál, de semmivel sem volt ott többet, mint bármelyikőnk. Aztán amikor látta, hogy ezzel nem sokra megy nála akkor közölte, hogy hogyha meghal úgy is elperli a házat és mindenkinek sokkal jobb lenne, ha már most megkapná. Szegény mama erre köpni-nyelni nem tudott, később sírva hívta fel anyukámat,hogy a kedves testvérem már ott tart, hogy a halálát várja egy egyébként nem sokat érő ház miatt. Annyira felzaklatta a hülyeségével, hogy keső este be is kellett vinni a kórházba, mert 190 volt a vérnyomása. Mamának esze ágában sincs egyik unokájára se ráíratni a házat, sosem érdekelte az ilyesmi és egy formán szeret mindőnket. Egyszerűen képtelen vagyok feldolgozni, hogy ennyire..nem is tudom milyen jelző illik rá. Tudja nagyon jól, hogy milyen állapotban van és akkor odamegy idegesíteni, követelőzni. Mielőtt valaki belém kötne nem érdekelne, ha mondjuk mama a saját döntése alapján bármelyik unokájának adná a házat, hisz tudjuk jól mekkora veszekedést fognak csapni egyszer majd, ha beüt a baj, nem ér annyit az egész ház, hogy pereskedjek miatta bárkivel, pedig borítékolható, hogy az lesz a vége. Csak az szomorít el, hogy ilyen ember lett a testvéremből és, hogy ennyire nem érdekli senki. Tudom, hogy manapság nagyon nehezen jut az ember saját lakáshoz, de azért nem kellene eddig süllyedni. Szerintetek van joga bárkinek is ilyet kérni? A mama füle hallattára tervezgette, hogy hogyan fogja átépítettni miután meghal. Normális az ilyen? Hogyan lehetne rá hatni, hogy nehogy elkezdje ezzel zaklatni? Sajnos hajlamos rá szállni az emberre, amíg meg nem kapja amit éppen akar.
2020. júl. 24. 05:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%

7.

A kérdezőt is azok a szülők nevelték, nem lehet mindent a nevelésre fogni. Vannak akiknek az alaptrmészetük rossz.

2020. júl. 24. 07:54
 12/18 anonim ***** válasza:
79%
Mondja a mama hogy már rád iratta a házat:) Ezzel tenne be legjobban a hugod idegeinek:)
2020. júl. 24. 08:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Hú, hát nagymamám már lezongorázta, hogy a falusi telkét+házát hogyan osztja fel a lányai között, de az egészet anyám/saját nevemre írattatni nem lenne pofám. Ez elég kemény.
2020. júl. 24. 08:45
 14/18 A kérdező kommentje:
Tudja ő is nagyon jól,hogy nekünk nem sok közünk lesz a házhoz, nagybátyám halála óta foglalkoztatja, hogy akkor az unokatestvéreink előrébb lesznek, mint mi. Gondolom emiatt jött a pereskedéssel, nem értek annyira a jogi ügyekhez, de nyilván ő sem. Az pedig, hogy ki nevelte ilyenre egy nagyon jó kérdés. Szerintem ez egy olyan jellemvonás, ami akárhogy nevelték volna előjön.
2020. júl. 24. 09:59
 15/18 anonim ***** válasza:
93%
Nézd, nem tudom mennyire igaz a sztori, és én ugyan nem vagyok erőszakos ember, de az tuti, hogy nem a gyikra írogatnék, hanem miután felpofoztam a hugit elintéznék egy távolságtartási végzést.
2020. júl. 24. 12:20
 16/18 A kérdező kommentje:
Áruljátok már el kérlek, hogy miért találtam volna ki ilyet?
2020. júl. 24. 12:34
 17/18 anonim válasza:
Azt szabad tudni hány éves a húgod?
2020. júl. 25. 18:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez nagyon durva... Szerintem kapd el a húgod és rendezd el, vagy a szüleidnek szólj, hogy itt az ideje intézkedniük... Ez iszonyú undorító, a nővéremre emlékeztet, mindig is egy önző liba volt ő is.. Anyutól is állandóan mindig csak kért, de soha semmit nem adott... Remélem sikerül megmondani, mamád semmiképp ne írassa az ő nevére a házat..
2021. febr. 14. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!