Normális hogy anyám az én bankkártyámat használja?
Én egyetemi diák vagyok,de van egy bankszámlám.
Az övét nem használja,mert van tartozása,és a behajtó rászállna.
Anyám elvette tőlem és azóta is nála van.Mintha a saját tulajdona volna,mintha ez járna neki mert ott lakok még.
Ha egy diákmelónál kell a számlaszámom,még nekem kell érte könyörögni.
Gyakorlatilag mindenhová az én számlámat használja.
Arra is gondoltam hogy megszüntetem,de akkor szerintem kiverné a dilit.
Adjatok kérlek tanácsot hogy mit tegyek.
Magadnak nyíss mindenképen új számlát! Mert végrehajtók képesek a te pénzed is zároltatni. Diákhitel tartozás miatt zárolták egy egyetemista ismerösöm szüleinek a pénzének egy részét is, !!! jogtalanul !!! közös számlán. Édesanyád amúgy, azzal hogy a te számládra kéri a fizetését rejtegeti a pénzét a végrehajtok elől.
Igen, vissza lehet perelni azt a pénzt.
De Radics-féle budapesti hírhedt maffia végrehajtok esetén ez nem ajánlott.
Sok újságban szerepelt. Ismerösöm is végre hajtotta ez a ... .
Az a család ki akarták fizetni a tartozást.
25, a közös számla nem ugyanaz, mint az, hogy a tiédre utalnak valakinek, akinek tartozása van. Dugulj el, nem kell ötször ideírnod...
Kérdező, nekem van huszonévesem. Telón ott a netbank, benne a szlaszám. Fiókban szerződés, rajta a szlaszám. Neptunba belépsz, ott is megtalálod.
#26 Te dugulj el! ;) :D
Fontos tudnia, hogy végre hajtok nagyon sokszor nem törvényesen járnak el.
Mert én sem közös számláról írtam. Ott csak egy példát írtam. Szülő számlájára kérte a pénzét az egyetemista. Mert diákhitel tartozásos számlájáról egyből vonták volna. Félbe hagyta az egyik egyetemet. Nem intézte el, és évvekkel késöbb amikor folytatta tanulmányait, meg belesz@rt. És saját bevételét a diákhitelről nem is tudó egyik szülőszámlájár kérte.
Szülőknek volt közös számlája.
Több ilyen felelötlen egyetemista is volt.
végre hajtok nagyon sokszor nem törvényesen járnak el.
Teljesen törvényes a közös bankszámlára inkasszót tenni, ha csak az egyik fél tartozik, ilyen esetben visszakérhető az összeg.
Mindig az háborog a vh ellen, akinek nem akaródzik fizetni...
#29 Visszaperelhető kamatostúl. De a likviditási problémák ettől még nagyon kellemetlenek lehetnek.
Az egyetemistáknak a példáimban nem, csak saját, de szülőkkel közös számlájuk sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!