Amikor interneten vásároltok, mi az a fizetési mód amiben leginkább megbíztok, melyet leginkább használjátok (utánvét, készpénz, átutalás, mobilos, payu, paypal, stb. )?
Általában utánvét. Külföldi rendelés esetén lehetőség szerint PayPal, de ha az nem opció, akkor kártyás fizetés.
A meglepő, hogy évek óta rendelek különböző oldalakról és még sose volt negatív tapasztalatom. Pedig az elején annyira aggódtam az adataim biztonsága miatt, hogy minden óvintézkedést megtettem. Van külön virtuális kártyám, PayPal stb.
Mivel szinte csak külföldről szoktam rendelni, ezért az utánvét nem játszik.
1. Csak megbízható oldalról rendelek, ez önmagában nem mindegy már. Leginkább amazon.de és amazon.co.uk.
2. Bankkártyás fizetést választok mindig, viszont külön, erre a célra létesített webkártya adatait adom csak meg, amin mindig csak annyi pénz van, amennyi épp az adott vásárláshoz kell.
Internetes üzlet akkor kartya.
Maganszemely pld aprohirdetes ha kis összeg akkor utalás amit ha pld nem küld el nem vag a földhöz.
Nagyobb összeg esten utánvetel.
Utánvét vagy bankkártyás fizetés a bank oldalán.
De egyébként elvileg a PayPal is megbízható.
A telefonon viszont nem szívesen tárolnék érzékeny adatokat.
Csak az utánvétel.
Különben kiteszed magadat a csalóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!