Mennyire hagyod, hogy a pénz befolyásolja az életedet?
Már 2 óra telt el a kérdés kiírása óta, és sehol egy válasz...
Pedig nagyrészt arról szólnak ebben a kategóriában a kérdések, mint hogy miként lehetne jól járni, többet csinálni a meglévő pénzből, vagy neadjisten a semmiből meggazdagodni.
Szóval a lényeg, hogy nagyon is hagyják magukat befolyásolni. Ezért sem válaszolnak. Mert ciki szembenézni saját magunkkal.
Én személy szerint nem akarok jól járni. Nem akarok többet csinálni a meglévőből, nem akarok jobb kamatokat, nem akarok befektetni. És tudod miért? Mert ha mindez sikerülne is, attól nem lenne számottevően jobb az életem. Mert nem ezen múlik.
Tetszik a kérdés felvetése... nekem jelenleg 100%-ban erről szól az életem, ezt nem titkolom -- sőt, őszintén beszélek róla párom, közeli hozzátartozóim, barátaim előtt, mert a célom az, hogy 30 éves koromra ott legyek anyagilag, hogy ha nem akarok, egy másodpercet se kelljen dolgoznom, semmilyen színben.
Eddig szerencsére elég jól mennek a dolgok, talán már előtte is össze fog jönni ez a cél.
Hazudnek, ha azt mondanam, hogy nem fontos, de fontosabb a hivatasom megtalalasa.
Mikor nem a penzert dolgozol, hanem azert, hogy valamit alkoss, az nekem tobbet er.
Ha ezel egyutt jar a penz, az meg jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!