El akarnak tiltani tőle. Mit tegyek?
A barátomékhoz pár hónapja betörtek. Amikor próbált az illető menekülni akkor az anyukája felkapcsolta a villanyt akkor meglátta, hogy cigány. Na de ő amúgy se szereti a cigányokat ezért "félholtra" verte. Ki is hívták a rendőrséget és lesittelték. A szüleim elakarnak tiltani tőle. Viszont mi szeretjük egymást...és nem szeretném magára hagyni főleg nem ilyenkor. Nem tudom miért kell eltiltani..szerintem jogosan kapott a cigány. Amúgy pár dolgot le is nyúlt, de a rendőrök megtalálták.
19 éves (nem kérek beszólásokat)
17/L
elég zavaros a történek, a pasid hívta ki a zsarukat miután félholtra verte vagy a betörő ? + hogy tudott meglopni még így is hogy félholtra volt verve?----
Megértem hogy mit gondolnak a szüleid, nyilván átfutott a fejükön az is hogy akár téged is félholtra verhetne 1 veszekedés után, bizonyítsd be nekik hogy nem ilyen. Bár itt leírva sokkal másabb a történet mintha a valóságban lennénk, gondolom a pasid szüleiddel való viselkedése is nagyban befolyásolta ezt az egész eltiltást.
1 tanácsot fogadj meg: Bárhogy is alakul , a pasi miatt ne vessz össze a szüleiddel , nem éri meg hidd el...
Na szóval ez így volt:
Egyik este a barátom szobájában nyitva volt az ablak és hallott valamit. Kiment a garázs felé és meglátta. Közben az anyukája felkapcsolta a villanyt és amikor a barátom meglátta a pasit aki menekült (közbe eldobta a lopott tárgyakat) és amikor elért a kapuig akkor a barátom elkapta és állítólag ütötte ahogy tudta (akkor pont nem voltam ott). Erre a szomszédok kihívták a rendőröket.
Ezek előtt a szüleim nem voltak oda érte, de nem is utálták.
Ugyan.., elszállt az agya..
Én is nekimentem volna az biztos, ha én kapom el a betörőt! És nem köszönte volna meg nekem sem, amit kapott volna! Szép törvények vannak nálunk, itt is látszik! De nem értem én sem, hogy ezért miért ültették le a barátodat. Szüleiddel meg beszélj! Amúgy jó a kapcsolatod a szülőkkel?
Hát azért ilyet...Akkor rabolják ki a barátodékat???
Teljesen jogos hogy megverte.Kérdezd meg apukád hogy ő nem verne e meg egy akárkit ha betörne hozzátok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!