El akarnak tiltani tőle. Mit tegyek?
A barátomékhoz pár hónapja betörtek. Amikor próbált az illető menekülni akkor az anyukája felkapcsolta a villanyt akkor meglátta, hogy cigány. Na de ő amúgy se szereti a cigányokat ezért "félholtra" verte. Ki is hívták a rendőrséget és lesittelték. A szüleim elakarnak tiltani tőle. Viszont mi szeretjük egymást...és nem szeretném magára hagyni főleg nem ilyenkor. Nem tudom miért kell eltiltani..szerintem jogosan kapott a cigány. Amúgy pár dolgot le is nyúlt, de a rendőrök megtalálták.
19 éves (nem kérek beszólásokat)
17/L
1,Ha hozzánk tőrnének be énse moderálnám magam. (ez a törvények szépsége, hogy a betörőnek is egyenjogúsága van mint a háztulajnak. amerikában volt, hogy a betörő felmászott a tetőre s bezuhanyt az ablakon s komoly sérülései lettek, a háztulajt meg beperelték a mert nála történt s megis nyerték a pert!)
2, A másik oldal, hogy magától az erőszakosságtól rettentek meg a szüleid.
A betörő megérdemelte. Vicces törvények vannak, itt az áldozatot sittelik le, nem a betörőt.
Én a szüleid helyében még büszke is lennék rá, hogy megvédte a házat.
de akkor sem tiszta..., jogos önvédelemből elkövetett verésért nem jár börtön...
s ha fehér ember lett volna, akkor más a helyzet?
Az emberek tele vannak előitéletekkel.Ha mát volt börtönben, ült, akkor már nem ember.Előtte milyen volt a viszonyuk?Szerették őt, elfogadták hogy melletted van?
Ez is fontos lenne most.Mert ha előtte se szerették,......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!