Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szüleim el akarnak tiltani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim el akarnak tiltani a Szerelmemtől. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Három hónapja vagyunk kapcsolatban. Mikor mondtam otthon, hogy van Párom akit nagyon szeretek még nem volt semmi gond. Amikor mondtam, hogy 26 éves teljesen kiakadtak. (én 17/L).

Be akartam mutatni, hogy megnyugodjanak, de nem engedték be a házba.

Apu már azt is mondta, hogy feljelenti a Szerelmemet, mert még nem vagyok 18. Tudom, hogy ez nem lehetséges, mert 14 éves kor felett, azt csinálok a 14 év felettivel amit akarok.

Ha találkozni akarunk csak titokba tudunk. Van erre valami megoldás? Miért ítélik el, ha nem ismerik?

2010. febr. 23. 19:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

mert félnek hogy a pici kislányuk, már nem csak az övéké..

Beszélgess el velük, hogy előbb-utóbb úgyis találsz vkit magadnak, ha máshol nem is egyetemen..

2010. febr. 23. 19:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam beszélgetni velük, de mindig csak azzal jönnek, hogy nem illik hozzám korban.....
2010. febr. 23. 19:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mennyire vagy "tökös" csaj.

Ha 26 éves a pasid, akkor költözz hozzá egy hétre.

Gondolom nem lesz baj, mert tudsz magadra vigyázni, ott is tudsz tanulni meg hasonlók.

Ezek után a szüleid biztos átgondolják ezt a dolgot.

De ha a szüleid a régimódi szigorral vannak megáldva, akkor ezt nem tanácsolom :)

2010. febr. 23. 20:00
 4/14 anonim ***** válasza:

Én is igy voltam pár hónapja.14éves vagyok a barátom 21.Mikor elmondtam anyumnak hallani sem akart arról,hogy vele legyek,de aztán szép lassan megismerte,és már 7hónapja együtt vagyunk:D hétvégente is nálunk szok lenni.Anyum jóban van van vele

Ha jobban megismerik akkor biztos nem fogják tiltani

2010. febr. 23. 20:01
 5/14 anonim ***** válasza:
hm hát igen 8 évvel idősebb, ettől függetlenül nem tudom mi a bajuk vele. Bizonyára félnek, hogy ő idősebb és lelkileg összetörné a lelked (megcsalna)
2010. febr. 23. 20:01
 6/14 A kérdező kommentje:

20:00-ás

Egyszer mondtam otthon, hogy ha ennyire zavarja őket, akkor odaköltözök a Páromhoz. Erre Apu azt mondta, hogy a rendőrséggel hozatna haza, a Barátomat pedig feljelentené emberrablásért....

20:01-es

Hogyan ismerjék meg jobban, ha még be se mutathatom, mert nem engedik be a házba?

2010. febr. 23. 20:10
 7/14 anonim ***** válasza:
De miért ellenzik ennyire?:S Mondd meg a szüleidnek,hogy legalább csak beszélgessenek vele telefonon vagy valami
2010. febr. 23. 20:11
 8/14 anonim ***** válasza:
58%

Nos, a korosztály, amely a Te társaságodat keresi, nem más célból teszi minthogy a "bolond" kis tinédzserlányokat megszédítse és ágyba vigye....

Fáj az igazság, de ez a büdös nagy helyzet. Találsz Te magadnak korodbeli fiút is, csak keresni kell. Gondolom a 26 éves "pasid" elbvűvölt az autójával, meg van háza s szép jövő ígért. FIATALOK!!!!! Ne legyetek ennyire naívak hogíí ilyeneknek bedőljetek! Előttetek még ott az élet, a bulizás haverok...stb.

Remélem segíthettem! Szép estét!

2010. febr. 23. 20:12
 9/14 anonim ***** válasza:
húú nálunk is pont ez a felállás...nekem bírják szüleim....ezt velük kell megbeszélned!ha igazán szeretnek,nem állnak a boldogságod útjába..le kell ülni,megbeszélni..nem cigánykodni,nembeengedni stb...nemsokára felnőtt nő vagy...tudnotok kell ezt megoldani!csak még nem ébredtek rá hogy anyuci pici lánya felnőtt...üljetek le!ha nem boldogulsz írj nekem..segítek ahogy tudok!
2010. febr. 23. 20:14
 10/14 anonim ***** válasza:

Mi is így voltunk, csak kicsit idősebben, és az én páromat a házba beengedték. Bár én nem ennyire a kapcsolatunk elején bátorkodtam bemutatni. Nem mintha féltem volna felválalni, vagy szégyeltem volna, csak féltem hogyan fogadják majd.

Nekünk annyival volt könnyebb, hogy én más településen tanultam és kolis voltam (ott lakott a Kedvesem, már nem a koliban). Bár így is volt egy idő, hogy nem tudtunk találkozni, és volt mikor csak titokban lehettünk együtt. De az idő megoldotta, ráébredtek, hogy akárhogyan is erőlködnek, mi együtt maradunk hacsak össze nem veszünk annyira, hogy szakítás legyen a vége. De a vége "Happy end" lett :)

2010. febr. 23. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!