Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim el akarnak tiltani a Szerelmemtől. Mit tennétek a helyemben?
Három hónapja vagyunk kapcsolatban. Mikor mondtam otthon, hogy van Párom akit nagyon szeretek még nem volt semmi gond. Amikor mondtam, hogy 26 éves teljesen kiakadtak. (én 17/L).
Be akartam mutatni, hogy megnyugodjanak, de nem engedték be a házba.
Apu már azt is mondta, hogy feljelenti a Szerelmemet, mert még nem vagyok 18. Tudom, hogy ez nem lehetséges, mert 14 éves kor felett, azt csinálok a 14 év felettivel amit akarok.
Ha találkozni akarunk csak titokba tudunk. Van erre valami megoldás? Miért ítélik el, ha nem ismerik?
A telefonra még nem gondoltam. Megpróbálom, hátha bejön.
20:12-es
Miért kell általánosítani? Autója nincs. Igaz egy szép lakása van. Ha le csak le akarna fektetni, akkor miért van velem? A szüleim miatt már régen dobott volna, van akivel nem kell végigcsinálni. És csak úgy mellékessen megjegyzem még nem szeretkeztünk és nem is erőlteti.
"Erre Apu azt mondta, hogy a rendőrséggel hozatna haza, a Barátomat pedig feljelentené emberrablásért.... "
Hehe, erre is rá*sztak a szüleid, mivel 16éves kor után az ember már saját maga szabadon választja meg a lakhelyét! Családjogi törvény! Úgyhogy azt csinálsz amit akarsz.
Szerintem egyébként próbáld meg szépen lassan hozzászoktatni őket a gondolathoz, jobb mint egyből a mélyvíz. Amúgy meg gondolj bele, faterod azért majrézik, mert belegondol, hogy 26évesen milyen mocskos dolgokat művelt a nőkkel, és félt téged :D De ha te lennél a fiu, akkor mindjárt nem lenne baja.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!