Mi idegesíti legjobban a férfiakat, mivel lehetne borsot törni az orra alá?
Segíts neki, azt csináld.
Egy középkorú nőnek előbb jut eszébe a szívatás, mint, hogy emberi módon forduljon egy problémához?? Van olyan szánalmas, mint az alkoholprobléma.
nyuszika, az a pasas, amelyik iszik és nem hajlandó leszokni egy válópert érdemel....amelyik meg fojtogat, az látleletet, rendőrségi feljelentést és válópert...
de persze józanul mindent megbán, legközelebb mit fog megbánni, hogy seggrészegen nyomorékká vert vagy agyonütött téged?
Idegesítő dolgok:
- állandó hiszti
- 3 percenkénti aggódó telefonhívás
- a különböző használati tárgyak naponta máshová tétele takarítás címszó alatt
- fejfájás a hét hét napján
- a ruha igazgatása, orrtörlés, vállakról a létező/nemlétező korpa lesöprése baráti társaságban
- folyamatos értelmetlen szövegelés
- nyaggatás valamiért (10000 Ft-s sál... :@)
Javaslom, hogy nézd meg a "Hogyan Veszítsünk El Egy Pasit 10 Nap Alatt?" című filmet, abból bőven meríthetsz ötleteket.
De én meggondolnám a helyedben, hogy egy ilyen részeges és agresszív álla... embert mennyire éri meg felidegesíteni...
Szia!Én párommal is ez volt a probléma. Elmentünk bulizni mindig összevesztünk mert ő sokat ivott idiótaságokat csinált igaz engem nem bántott. S amikor betelt a pohár ő azt mondta h őt az zavarja h én dohányzom.
Mondtam neki h jól van apuka akkor a ma esti koncerten cseréljünk én iszok te cigizhetsz. Na én csak fele olyan csúnyán viselkedtem mint ő előtte minden alkalommal és belátta h ez így nem jó. Azóta 2 havonta elmegy sörözni a haverokkal de ha együtt vagyunk sose iszik, sose jön ittasan haza így nincs vita. Én meg leszoktam a cigiről. Sok sikert
Azt gondolom, hogy ha "borsot törsz az orra alá" azzal nem oldod meg az alkoholproblémáját. Lehet, hogy csak még jobban megnehezíted. Azért azt ne felejtsük el, hogy nehéz letenni az italt, ha az ember rákapott. Azt írtad, nem megy szép szóval, mert mindig valahogy megmagyarázza a dolgot. Szerintem egy megoldás van. Rá kell ijesztened!
Költözz el, és kösd a "józan élet" feltételhez az újrakezdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!