Baj, ha én nem akarom elkötelezni magam még egy jó pár évig? Ettől ki fognak nézni?
figy,én most vagyok 29 és pont úgy gondolkozok mint Te,kérdező! Van pár éve egy pasim,de eszem ágában sincs lekötni magam mellette,élvezzük együtt az életet,és ez így tökéletes!
De mivel még szeretnék élni,ismerkedni,más pasikkal is,ezért abban állapodtunk meg hogy együtt vagyunk amig tart,de ha már nem jó,akkor szétmegyünk. Így mindkettőnk szabadsága megmarad,de ugyanakkor van is egy biztos pont aki szeret.
Mondjuk még én is egyetemre járok,meg dolgozok időnként,szóval ez a tanulás dolog is kitolódott manapság. Én a 20-as éveimben hol tanultam,hol dolgoztam. Aztán megint tanultam,megint dolgoztam. De kerestem az utam,melyik szakma/hivatás való legjobban nekem. Most olyan képzésre járok amivel úgy érzem,végre az életcélomat valósitom majd meg,megtaláltam az én utam! És nagyon boldog vagyok ettől. Engem a leendő hivatásom egész életemben boldoggá fog tenni, mellette persze lesznek partnereim,meg barátok,szüleim,testvéreim is mellettem vannak stb de tőlem távol áll ez a házasság-gyerek-férj háromszög. Én attól lennék boldogtalan, ha úgy kéne élnem.Brrr ...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!