Eltűntem a fogadott nővérem életéből, van visszaút?
miért nem tudsz csak odaállni elé és elmondani amit gondolsz?
Sokkal többre tartana szerintem hogy azért gondoltál rá.
Bár nem tudom nem ismerem.
Szerintem pont annyira hülyén érzi, érezheti magát ő is emiatt, mint te...
Ő is elkérhetted volna a számodat szülőktől pl, ahogy te is az övét.
Te nem tudtad elérni neten, mert őneki az nincs. (Emailje sincs am? Azt nehezebb azért kikerülni, mint egy fb-ot)
Szerintem keresd most meg nyugodtan, biztos, hogy megértő lesz, mondd el neki, ami benned van. És olyan lesz a kapcsolatotok a továbbiakban, amilyenné teszitek, ti ketten.
Pár éve amikor kopogtak az ajtómon, én nagyon meglepődtem, majd nagyon örültem annak, hogy tübb mint 20 év után az unokabátyám felkeresett. Régen én is kerestem, de mivel elköltözött, semmit nem tudtam róla, nem találtam meg. De ő megtalált annyi év után-. Azóta szinte napi szinten kommunikálunk.
Szerintem nyugodtan keresd fel. A legrosszabb ami történhet, hogy becsukja az orrod előtt az ajtót. Nem hiszem, hogy ezt csinálná, de ha mégis, akkor legalább nem emészted magad tovább, és te is tovább lépsz majd.
" (Emailje sincs am? Azt nehezebb azért kikerülni, mint egy fb-ot)"
Azzal aztán nem sokra megy. Nekem van email címem, de azzal a saját anyám nem találna meg. Nem mindenki a saját nevét adja email címként. Én pL egy történelmi személyiség nevét adtam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!