Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az ha valaki azt...

Mit jelent az ha valaki azt mondja "ő a fogadott keresztapukad"?

Figyelt kérdés
2020. jan. 10. 23:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt, h nem o tartott a keresztviz ala, de kereszt- lanyakent tekint rad.
2020. jan. 10. 23:39
 2/8 anonymousreview60 ***** válasza:
94%
Mint #1.
2020. jan. 10. 23:49
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

#1,2

Vagy szüleid is úgy tekintenek rá, meg te is úgy számíthatsz rá.

(Ugye a ketesztszülő fogadalmat is tesz)

Nekem is van ugymond fogadott keresztszülőm, akik ugyan úgy vigyáztak rám, számíthattam rájuk, segítettek stb. Bár nekünk a keresztszülőség szerepe családba marad. Pl keresztapám apai ágon van, a fogadott meg anyai ágon.

2020. jan. 11. 00:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van úgymond fogadott keresztanyám. Hivatalosan nem az, mert én meg se voltam keresztelve, de ugyanúgy vigyáz rám, mintha "valódi" keresztanya lenne.
2020. jan. 11. 08:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a "fogadott keresztapám" keresztanyám férje.
2020. jan. 11. 10:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Semmit.
2020. jan. 11. 10:21
 7/8 anonim ***** válasza:
42%
Hiába törolteted a válaszom akkor is azt jelenti hogy retardáltak. Eleve semmi értelme a keresztszulosegnek se, fogadott keresztszulonek nevezni valakit full gáz.
2020. jan. 11. 11:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugyanazt, mint bármilyen "fogadott " gyerekem, unokám, anyámkínja. Hogy szeretnek téged, de fura hogy fiatalabb vagy, így rá kell húzni valami idióta kategóriát.
2023. jan. 16. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!