Ha valakit örökbe fogadott egy meleg pár, azt gyakran szokták csúfolni az iskolában? Ő ezt hatalmas hátránynak tartja? Vagy nem érti a többiek miért csúfolják, mert ez neki a normális?
Egyedüálló nö vagy férfi viszont igen, és ha közben van egy azonos nemü - de nem hivatalosan regisztrált - párja, akkor már fennáll a kérdésben lévö helyzet.
A kérdésre: nem csúfolják, a legtöbb gyereknek eszébe sem jut ilyesmi, mert nem ez érdekli öket
Hogy érted kérdező?Hogy Magyarországon egy meleg pár gyereke milyen dolgoknak van kitéve?Csakmert igazuk van az előttem szólóknak,itthon a melegek nem fogadhatnak örökbe.
Ha viszont külföldiekre gondolsz,nem hiszem hogy az ilyen gyerekeket csúfolnák.Hiszen ha két apukája/két anyukája van,akkor az azt jelenti hogy az ország ahol él viszonylag elfogadó,így az ott élő emberek is.
1.) Nincs írva a kérdésben, hogy Magyarországon
2.) Ha olyan nagyon örökbe akar fogadni egy homoszexuális gyereket, akkor van rá módja, lásd: Terry Black
3.) Örökbe fogadni az EU-n belül bárhol lehet, ha hazajönnek vele, nem fogják elvenni tőlük
4.) Mióta a föníciaiak feltalálták a pénzt, nincs lehetetlen
Nem egészen értem ezt a logikát és most nem veled vitatkozom.
"Egyedüálló nö vagy férfi viszont igen, és ha közben van egy azonos nemü - de nem hivatalosan regisztrált - párja, akkor már fennáll a kérdésben lévö helyzet."
Szóval, ha van egy "nem hivatalosan regisztrált" homoszexuális pár és az egyikük örökbe fogad egy gyereket, majd egy év múlva regisztráltatni akarják magukat, akkor mi van?
Megtagadják a regisztrációt, mert az egyiküknek van egy gyereke a háztartásában? .... akár saját, akár örökbe fogadott?
Pedig elég sok leszbikus pár nevel Magyarországon is gyereket, én is ismerek kettőt is.
És járnak a gyerekeik iskolába ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!