Apám már megint hatalmas butaságot csinál. Hogyan tovább?
Apám nagyon-nagyon felelőtlen és buta. A legutóbbi példája is ezt bizonyítja.
Röviden, tömören: évekig itthon feküdt, b@$zott dolgozni (szebben nem lehet mondani). Anya bankkártyájára járt, hitelt hitelre halmozottan. Előtte a lakásunkat is bebuktuk, szóval 15 éve albérletben lakunk. Sok-sok marhaságot csinált a múltban. Sokáig tudnék erről beszélni. Sőt, csinál is, de anyával 'leszabályozzuk', már amennyire tudjuk.
Nagy nehezen sikerült elküldenünk dolgozni, szűk 2 éve. Viszont pár napja úgy jött haza, hogy a főnökével összeveszett és nem megy vissza dolgozni.
Előre rettegek, hogy ugyan az lesz, mint 2 évvel ezelőtt. Teljesen kilátástalannak látok mindent.
A tanulmányaimat nem tudom jelenleg összeegyeztetni egy állással, amiből el tudnék költözni itthonról (pedig nagyon szeretnék!!).
Rokonokhoz nem tudok elköltözni.
Nagyon rossz ez így vizsgaidőszak kezdetén, meg amúgyis.
Mit tegyek? Hogyan legyek okos ebben a helyzetben?
Ezt a helyzetet anyukádnak lenne dolga megoldani apukáddal kapcsolatban. Neki kell rávennie, kényszerítenie, hogy munkát vállaljon.
Amúgy meg lehet iskola mellett is diákmunkát vállalni, nagyon sok ismerősöm csinálja.
amúgy rájöttem hogy ebben a kategóriában teljesen felesleges válaszolgatni mert bármilyen stílusban is írod meg a válaszodat jön a sok életképtelen felnött aki nem ért egyett mert nem vallod a középszerű módszereit és le minuszol. csak meg kell nézni most is az első 3 kommentet. 20 49 64.
én lennék a 64es de ne tudjátok milyen szivesen találkoznék személyesen a minuszolókkal. Belevágnám az arcába a gépe videókártyáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!