Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem szülei nap mint nap...

A férjem szülei nap mint nap keresik telefonon a férjemet átlagos hétköznapi kérdésekkel válaszokkal eu miért van? Többi lent.

Figyelt kérdés
Egy városban élünk a férjem szüleivel ha nem találkozunk nap mint nap akkor telefon hivasok vannak, van olyan kb hogy mi jot csináltok? Merre vagytok? Stb átlagos kérdések magán élet aligha van állandó beszélgetés es mozgás.... Már lassan azt is mondjuk mikor megyünk el wc re :) miert van ez? Hogy lehet ezen változtatni?
2020. jún. 21. 12:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
többségben igazatok van , de amikor olyan telefon beszélgetések vannak , h pl: aposom fel hivja a ferjemet te ezt meg azt láttam itt meg itt vagy a szomszédnak meg született a gyermeke vagy mutatok valamit ,,, nem baj ha nem vagytok otthon majd el megyünk késöbb tehát én a felesége sokkal kevesebbet kommunikálok vele mint ( anyuka-apuka) zavarni annyira nem zavar csak nekem furcsa 31 évesen 2 családos anyukaként én anyámat apámat minden ( sza...ért ) nem hívom fel ! itt a kérdésem az lett volna hogy nem tud elszakadni a szüleitöl még vagy ez így helyes h napi szinten telon is meg találkozás szempontjából egészséges e ? ( természetesen addig kell tisztelni és szeretni a szülöket mig vannak )
2020. jún. 22. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!