Szerintetek "ciki" szülinapra menstruációs bugyit kérni?
Hát a mi családunk elott nem titok, hogy menstruálunk, mi, lányok. A tesóm is lány amúgy. Ha otthon vagyok és Apa elmegy boltba, simán mondjuk neki is, hogy vegyen egy csomag betét pl. Érdekes, hogy más családokban ez ennyire tabu, na mindegy.
A menstruációs bugyiba bele van építve a betét, csak be kell áztatni és ki kell mosni. Környezetbarátabb megoldás, mint a betét, tampon, elvileg kényelmesebb is. Azt hiszem, 10-es válaszoló kérdezte.
Én a menzesz közepén 1,5 óránként cserélek tampont, egy ilyen bugyi se tartana tovább, hogy sz istenben cserélgeti és tárolja ezt az ember 8-10 órán jetedztül egy idegen helyen??? 😳😳😳
De nem ezt kérdezted. Igen ciki ilyet kérni szülinapra
Ha a családod előtt nem tabu a mensi - ami normális és jó dolog, akkor nem ciki. Mondd, hogy kinéztél egy mensi bugyit, és arra szeretnél inkább pénzt, hogy meg tudd venni. Mondd anyukádnak, aztán ő majd tovább adja apukádnak, így nem is kell neked ezt előhozni.
Én ipl szőrzelenítőre gyűjtöttem a pénzt, mindenki tzdta még a nagyszülők is, csak nem értették, miért fontos a "kopasz láb" :'D
A menstruációs bugyi hasznos és igen költséges. Lehet, inkább mosható betéteket vennék, abból is van extrém hosszú. Én örülnék, ha a gyerekem ezt kérné ajándékba. Lehet fujjogni, de anélkül ne, ha nem ismeritek. Meglepődnétek, mennyivel többet bírnak a mosható betétek, mint az eldobhatósak. Főleg intim kehellyel kiegészítve, egy csoda.
A környezettudatosság mellett másik szempont, hogy sokan allergiásak az eldobhatósokra, folyamatos fertőzést okoz. És nem akkora trauma a mosás, mint laikusként az ember gondolja.
Sajnálom, ha nőként elutasítja a saját testét valaki, és még csak nem is hajlandó utánanézni, de kritikát fogalmaz meg.
Ezek az öko-bio-sötétzöldek minden hülyeségre vevők...
a használt mosószer és víz ökológiai lábnyoma nuku???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!