Mit csináljak, nagyon ciki!?
Ez nem ciki!
Ez a ciki: "aki persze ujjong meg meghatódva gratulált neki" ... minek? Mert mostantol havonta atesik a hangulatingadozasokon, amellfeszulesen, a hasgorcsokon es a kellemetlen tampon/betetviseleten? Nem Te vagy eretlen, hanem a tesodek.
Szamomra az a vicces, hogy egyes csaladokban ilyen kozponti es jelentos tema a menses.
Anyadek is, es te is tullihegitek.
Én a helyedben tuti megmondanám hogy nem ettől lesz nagy,
Majd amikor minden hónapban rosszul lesz nem fog mindig legyinteni hogy női problémák,egyébként minden csoda 3 napig tart szóval nem lesz ez sokáig így hogy anyukád folyton csajos dolgokról beszél vele.egy idő után teljesen természetes lesz hogy minden hónapban rosszul van,senki nem fog vele nagyon foglalkozni,szerintem ne szomorkodj emiatt
Túl nagy jelentősséget tulajdonítanak neki a családodban. Ne foglalkozz vele.
Egyébként te vékony testalkatú vagy a tesód pedig husibb?
Most az a resz jutott az eszembe, amikor a' Jim szerint a vilag' cimu sorozatban a kisebbik lanynak, elobb megjott, mint az idosebbnek! :D Ott meg vegul egy mensi bulit is kiharcolt maganak a kiscsaj!
Amugy meg majd nem lesz olyan halas ezert, amikor epp furdeni menne de nem tud, vagy ha annyira fognak fajni a gorcsok, hogy azt se tudja milyen pozban legyen!
De komolyan mondom, ilyen nagy ugyet csinalni egy termeszetes dolgobol, mi lesz ha majd eloszor szexszel? Elbucsuztatjak a szuzhartyat, vagy felavatjak? Istenem :DD
szerintem ez egyáltalán nem ciki, én örülnék neki ha még nem jött volna meg
ne kamuzd azt, hogy megjött; majd eljön az ideje, a húgoddal meg ne foglalkozz
nem attól lesz valaki nő minél hamarabb megjön neki; az érettség fejben dől el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!