Lányok, másnak is van olyan rossz szokása, hogygyakran igazgatja, ellenőrzi a betétjét?
Amikor megvan a menzeszem, és itthon vagyok, akkor ilyen meleg időben csak egy 3.14csanaci van rajtam a bugyin kívül. Viszont így nincs olyan szorosan a betétem a helyén, így ha többet mozgok, vagy érzem, h folyt ki valamennyi kényszeresen odanyúlok a betéthez, ha kell igazítok rajta, vagy csak alulról (a bugyin kívül) megtapogatom, h menyire van megduzzadva stb. Itthon még csak hagyján, h ilyet csinálok, de már 2x is feltünt, h máshol is megesett már, h a betétemet piszkálgattam. Én nem tudom honnan jött ez a dolog, de érdekelne, h mással is szokott e így lenni, és ha igen, hogy lehet erről leszokni? Természetesen próbálok rá figyelni, néha sikerül is, viszont, ha mással foglalkozom (akár csak annyit, h telefonon beszélek) akkor már csak akkor kapcsolok, mikor már ott a kezem. Nem tudom mi lehet az oka, baleset sosem történt betéttel, igazából bajom sincs vele, ha hordanom kell, szóval nem értem a dolgot. Lehet, h pszichés, vagy épp lelki eredetű dologról van szó? Ha mással nem fordul elő ilyen, és nem tudtok erre mit mondani, akkor legalább csak annyit, h milyen dokihoz fordulhatnék ezzel a dologgal? Pszichológus, nőgyógyász, kineziológus? Picit aggaszt a dolog, mert nem örülnék, ha mások is észre vennék, h a szoknyám alá nyúlkálok, ha olyan van, netán a popómnál matatok, mert az irtó ciki lenne.
Köszi előre is. 21/l
Én is szoktam, de én általában csak itthon vagy ha esetleg másnál akkor csak akkor ha tudom hogy tényleg nem látja senki
:D
Mondjuk kívülről hátul van hogy itthon úgy is hozzányúlok ha látja valaki, de belülről nem :D
Köszi a válaszokat! Azért az megnyugtató, h nem csak én vagyok így ezzel. Viszont továbbra sem értem, h honnan jött ez a dolog, mert sosem volt még balesetem, a betétemmel is teljesen elégedett vagyok, és a vérzésem sem valami erős, tehát nincs miért paráznom. Még akkor sem szoktam aggódni, mikor érzem, h zúdul kifelé egy nagyobb adag vér és a puncim egész környékét elönti a nyirkos forróság, amíg a betét be nem szívja rendesen. Még ilyenkor sem nyúlkáltam oda...
Egyedül olyankor nyúltam oda, és nyomtam a puncimhoz, mikor reggel ébredés után kimentem a wc-re. Mert ilyenkor mindig sok vér távozott, mikor felkeltem, és ha már a betét sem volt túl jó állapotban akkor így tudtam biztonságban eljutni a wc-re. Ilyenkor szándékosan nyúltam hozzá, de ezen kívül mindig csak arra kapcsolok, h már megint hol van a kezem. Mondjuk én kívülről nem szoktam pont, mindig a bugyi alatt, vagy mellett piszkálom csak, de mit ne mondjak, elég bosszantó egy szokás... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!