Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon nem tudom megszeretni...

Nagyon nem tudom megszeretni a sógornőmet. Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Nos ő a vőlegényem testvérének a barátnője így a sogornőm.

3eve vannak együtt egy idősek vagyunk amióta megtudtam hogy ő van frusztrált lettem, teljesen mások lettek a családi összejövetelek, már nem olyan vidám mint előtte mindig lehet érezni a feszültséget de úgy mindenkin.

Próbáltam nyitni fele többször is sose lett eredménye. Lehet vele beszélni 1-2 mondatot de ennyi...

Többször kiközösítettek minket a családi összejövetelekből mindenkit el hívtak csak minket nem, amikor a párom rá kérdezett a párom a testvérének miért ? jött a kamu szöveg “ hogy mi sose megyünk ha hívnak” közbe pedig sose hívtak sehova minket. Mindegy is.

Most a lány terhes lett, elkell fogadnom hogy mostmár biztosan a család része marad örökre a baba miatt. Ezzel nincs gond végülis mert engem nem zavar a baba nagyon várom már viszont engem ez a lány egy cseppet sem érdekel mer nem szeretnek vele jóba lenni viszont a gyerekkel pedig szeretnek, nagyon is. Hogy csinaljam hogy ne érezzék rajtam hogy nagyon nem tudok azonosulni ezzel a lánnyal? Hogy lehetnek olyan aki nem veszi fel a sérelmeket és totalisan nem törődöm lenni és nem idegeskedni miatta? Remelem érthető hogy mit szeretnek nem tudom hogy tudnám ezt jól megfogalmazni.

2020. jún. 10. 14:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Mert a gyerek nem tehet semmiről és nem is szeretném ha érezné ebből valamit vele semmi gondom nincs.

Nem akarok a gyereken lógni félre értése ne essék csak mi minden héten találkozunk családiasan így elég sokat leszek a gyerek közelében is. De inkább úgy döntöttem elengedem és nem foglalkozom többet a múlttal illetve nem fogom felvenni a viselkedését.😊

Utolsó: az sem érdekelne ha nem lennék, de mivel írtam hogy minden héten talalkozunk így muszáj normálisan viselkedni nem magam miatt hanem mindenki más miatt is nem leszek eltiltva a gyerektől mert alapjáraton nem vagyunk rosszba.

2020. jún. 13. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!